Илиян оставя чалгата, ще пее R&B!

Илиян

Това лято Илиян прекара неотлъчно край морския бряг в приятна компания, но със стартирането на есенния сезон певецът се захваща и с новите си музикалните проекти.

Както сподели пред нас, само няколко дни  бил в столицата и вече морето му липсвало. Въпреки, че бе на почивка, изпълнителят умело успял да съчетае полезното с приятното.

През летните месеци  хем почивал, хем радвал публиката с участията си. Туристите помнят, че най-честата дестинация на Илиян това лято бяха Варна и Слънчев бряг, но той не пропусна да посети и Созопол, Приморско и Лозенец, където също го чакаха неговите почитатели.

Но лято  вече е в миналото, а сега в главата му вече се върти мелодията на следващия хитотрепач, който ще се доближи плътно до R&B стила.

Илиян R'n'B

Илиян планира да създаде нов стил в поп фолка, именно симбиоза между чалга и R&B елементи. Въпреки, че текстът на новото парче още не е избистрен,  Илиян вече е чувал мелодията в главата си. Затова ще изчака с текста и няма да бърза с нейното пускане.

Певецът предпочита да огледа внимателно всички детайли по нея, за да бъде сигурен, че ще се приеме от публиката. Това няма да е първото залитане на Илиян към този стил. Да си припомним, че парчето „Хей момиче“ бе подобен микс и показа, че певецът не се е отказал от този тип звучене.

Илиян – Хей, момиче:

http://youtu.be/L8z-kWFwUb8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *