Изоставената Алисия дебне за заможен бизнесмен

Алисия

  Поп фолк дивата Алисия, която за пореден път бе зарязана от футболист, е решила да си търси бизнесмен, говори се усилено в бранша.

Ася от Вакарел, както е истинското име на певицата, получи втори тежък удар от съдбата. Подобно на Валери Божинов, Малката Перука й би шута заради напомпана плеймейтка.

Във фолк гилдията се говори, че Алисия била изпаднала в тежка депресия от разлъката с похотливия вратар на „Твенте“ и минала на успокоителни.

30-годишната чалга дива, която даваше мило и драго да заведе под олтара Мамин Ники, отново удари на камък и остана с пръст в уста, берат й дерта нейни колежки.

Пред познати изпълнителката на „Карамел“ се кълняла, че през живота си повече ритнитопковец няма да погледне. Защото за пореден път се убедила, че почти всички са фустогонци със слаби ангели, на които много много вяра не може да се има.

Наранената силиконка говорела пред свои дружки, че иска следващата й връзка да бъде с някой сериозен мъж, който няма да и кръшка като за световно, а ще се държи с нея мило и внимателно и ще угажда на всичките й капризи. Ако може да е със стабилна професия – по възможност – бизнесмен.

Приятелки на фолкаджийката пък я насърчавали колкото се може по-бързо да забрави неверния Ники и да почне да се озърта за нова „плячка“ с дебел портфейл.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *