Изненада! Азис обърна резбата! Мачка чаршафите с … жена!

азисАзис направи феновете си разногледи, след като  пусна в Instagram снимка на която имитира бурни страсти с млада хубавица.

Двамата са се излегнали в леглото в недвусмислена поза, той мачка краката й и ги опипва собственически, а под снимката е написал: „Спалнята ми е пълна с изненади“.

Вярно си е, че е изненада. Ако размачкваше мускулите на епилиран и татуиран мъжага, на никого нямаше да му направи впечатление. Щяха да го отчетат като поредната бройка.

Но с дама в леглото, това вече буди недоумение.

Феновете веднага започнаха да гадаят коя е загадъчната жена с червени обувки и дълги нокти, лакирани в тон с чепиците. Първата заподозряна беше майката на дъщеря му  Галя, която живее в съседния апартамент и винаги е готова да лъсне имиджа на любимия си.

Пълна тайна се пази относно зачеването на малката Рая, която Азис обича повече от всичко на света и е светлината на живота му.

азис мацка леглоВтората вероятност е, певецът да снима клип и дамата, която се чекне срещу него, просто да е актриса, или най-обикновена статистка. И да загряват за снимките. А кралят на попфолка да е решил да се изфука, че няма нищо против и женските крака.

За да бъде загадката пълна,  Азис  пусна и няколко  снимки, на които се е отдал на истинска оргия с много дами в леглото.

Нима е минал на другия бряг – дивят се отчаяно мъжлета с нежни гласчета, които са му фенове и мераклии едновременно.

Просто реклама. С мъжете се изтърка и започна с жени, твърдят здравомислещи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *