Измама! Лили Иванова пяла на плейбек на концерта си в „Арена Армеец“

Лили била категорична, че издьнките по време на концерта й трябва да бъдат изрязани от записа, предназначен за телевизионните зрители

  Лили Иванова мами публиката си с плейбек и на няколко места по време на концерта й в „Арена Армеец“ е пяла върху запис. Това заявиха в един глас музикални експерти, след като емблематичната изява на естрадната прима бе излъчена на Бъдни вечер по Би Ти Ви.

Специалисти се кълнат, че Лили е изпълнила изцяло на плейбек песента „Черната овца“. На много места си личало как поема дъх, а извивките продължавали да се чуват от уредбата. Освен това парчето звучало напълно идентично със записания в студио от Лили сингъл.

„Не е възможно за никой певец да повтори едно към едно което и да е изпълнение. Все някъде ще се различават поне моментите, когато взима въздух, или продължителността на извивките. При Лили няма такова нещо и е ясно, че го е изпяла на плейбек“, обясняват музикални спецове.

Оперни колеги на примата пък заподозряха, че е ползвала запис в друго свое парче – „Камино“. Това е причината песента да бъде изрязана от концерта, който бе излъчен по Би Ти Ви по празниците. Присъствали на из-явата й в „Арена Армеец“ майстори на певческото изкуство отбелязват, че всички високи тонове са били на запис. Лили е покривала на микрофона само текста между припева, твърдят колегите й.

„На много места личи как смесва запис с живо пеене. За публиката не е лесно да долови това, но който разбира, го хваща веднага“, обясняват оперни певци. Пред журналисти пък музиканти разкриха още една шашма на естрадната легенда. Лили Иванова е подменила част от изпълненията си в „Арена Армеец“ преди излъчването на концерта по телевизията. Скоро след грандиозното шоу, което събра рекордна публика от 15 000 зрители, тя влязла в студио да пооправи моментите, които й се сторили слаби.

„Накарала и част от бенда да отиде за новите записи, където се налагаше да се коригира и музиката. Изпяла е наново 4-5 припева и финалите на две песни, за да замаже гафовете за пред телевизионната публика“, разкриват запознати.

Напук на критиките на музикални спецове обаче зрителите на Би Ти Ви останали доволни от излъчването на концерта. Още на следващия ден стана ясно, че Лили е имала висок рейтинг и половин България е гарнирала постната трапеза на Бъдни вечер с изпълненията й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Измама! Лили Иванова пяла на плейбек на концерта си в „Арена Армеец“"

  1. Красимир Иванов   05.01.2013 at 14:52

    Странно: нереализирани музиканти,певци отдавна потънали в забрава, никому ненужни капацитети,а каква компетентност. Или завист. Абе господа капацитети, господа певци и певици, направете си един толкова мащабен концерт, на еди каква си възраст, с толкова много музиканти,с толкова много нови песни и с малко стари хитове, издръжте повече от 3 часа да пеете,съберете на едно место такава огромна за мащабите на страната публика, при това я накарайте да пее с вас, да скача с вас……да ама не можете нито да свирите, нито да пеете, можете само коментари да правите, понеже сте велики капацитети…..за такива като вас има една дума и една сричка, но и за нея сте недостойни

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *