Изгониха Люси Иларионов от „Пайнер“ – въртял далавери!

Людмил Иларионов е сред най-желаните режисьори!

Люси, най-надъханият и хвален режисьор на „Пайнер” от дълго време, беше изритан скандално от боса на Пайнер Митко Димитров.

Според мълвата в чалга средите, Инженера го изритал и дори не го изслушал. Според запознати, разривът между двамата започнал още преди няколко месеца, когато до шефа на Пайнер достигнала мълвата, че Люси  прибирал тлъсти суми пари, без да се отчита на фирмата. Факт е, че в момента Люси е популярен като най-добрия режисьор на клипове и фолк звездите се надрепреварват да го канят за снимки. Според потърпевшите, той често си позволявал да взима завишени суми за наем на

Люси и Ани

техниката и се оправдавал, че за да стане един клип добър, изпълнителят трябва здравата да се изръси. И прибирал яки хонорари като мамел шефовете си. Иларионов имал и друг пиниз, като редовно забавял пускането на клиповете и се оправдавал, че не са готови. Така някои изпълнители си му плащали допълнително, за да се въртят клиповете по телевизията. Инженера търпял, но накрая му писнало и извикал Людмил само за да му каже, че повече нямало да работят заедно.

Люси Иларионов – Химн на младоженеца:

http://youtu.be/iHbKsCM3MWQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *