Изгониха Божинов от Спортинг!

Валери Божинов

Собствениците на Спортинг Лисабон се лишиха от играта  на Валери Божинов и защитника Луис Агияр. Дори не са ги поканили на тренировките на отбора, които започват тази седмица.

Според босовете, те двамата са били нарушили вътрешния правилник на отбора и то два пъти. Това вбесило треньора Са Пинто. Новината бе потвърдена и от португалската преса, едно от заглавията там гласеше, че българският нападател вече имал карт бланш от шефовете да си търси  нов отбор. Нашият национал премина в португалския тим от Парма срещу 2,6 млн. евро  миналото лято и според първоначалната уговорка, той трябваше

Божинов

да играе на Иберийския полуостров до  30 юни 2016 година. Божинов обаче, не успя да защити мястото си в Спортинг, като дори се забърка в скандал преди известно време и бе отстранен от тима. След което португалците го преотстъпиха под наем на италианците от Лече, но и там не успя да съдейства на отбора да  запази мястото си в елита. Слуховете трансферираха Валери я в Лесвки, а в Лудогорец, а последната мълва го изпраща или в Русия или в Турция. Самият Божинов споделя, че би  искал да остане и да се раздава за Спортинг и е готов да се извини на отбора и шефовете, но уви и това не помогна на българския талант.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *