Иво заряза Мира Радева

Пеещата готвачка не спира да плаче в Къщата
Пеещата готвачка не спира да плаче в Къщата

 

Мира Радева е в тежко психическо разстройство, притесняват се дори зрителите, които недолюбват устатата социоложка.

През последните дни в Къщата „пеещата готвачка“ не спира да плаче и призна публично, че има нужда от психолог. Вътрешният дисбаланс на Радева идва от сериозната опозиция срещу нея в Къщата, която сериозно я дискредитира като човек и професионалист.

Мира и мъжът й Ивайло Станчев
Мира и мъжът й Ивайло Станчев

Мира призна, че няма понятие как се интерпретира случващото се в Нови хан навън и най-много се притеснява, че мъжът й Иво ще я зареже, защото се е изложила.

Радева влезе в изповедалнята, за да попита дали поредният мъж в живота й я чака. След като плака по време на целия разговор, си отдъхна, когато разбра, че у дома все още не са разочаровани от нея.

В същото време съквартирантите продължават да са шокирани от странното поведение на Мира към Пламен. Тя не само го храни с лъжица в устата, но твърди, че е най-достойният от всички присъстващи и ще продължи да го подкрепя и навън.

Повечето от участниците в шоуто са убедени, че Радева е емоционално зависима от невежия пишман бизнесмен, което едва ли е останало незабелязано от Иво.

Какво ще реши да предприеме по-младият от Радева пореден неин партньор, очевидно ще стане ясно след излизането на социоложката от Къщата. Това е мечта на по-голяма част от героите в предаването тази година.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *