Иво Андреев изгуби родителските права над 5-годишния си син Никола

Иво Андреев

  Иво Андреев е съкрушен! Вече няма и помен от човека, който веселеше екипа на Нова телевизия с майтапите си. Доскоро един от най-големите зевзеци в частния канал, сега синоптикът броди мрачен по коридорите в службата, защото изживява голяма лична драма – загубата на сина си.

Проблемите на Иво започнали, когато се разделил с майката на детето си Виолета Асенова. Скоро след разлъката Андреев „забравил“, че малкият му наследник се нуждае от месечна издръжка и това принудило бившата му половинка да вземе мерки. Водещата на спорните емисии по Нова потърсила правата си в съда.

Първото заседание по делото се гледало в края на януари. Исканията на Вили били да получи пълни родителски права над петгодишния Никола и месечна издръжка от бащата в размер на 500 лева.

Иво Андреев и Виолета се радват на първородната си рожба Никола

За да не рискува, водещата си наела печен адвокат – Жоро Игнатов. Последният защитава Вихра в процеса й срещу Иван Христов и успя да й издейства 1000 лева месечно.

Грозният развой на отношенията на Иво Андреев с Вили Асенова поставя всичките им колеги в медията в изключително деликатно положение. Служителите на Нова се чудят как да останат приятели и със синоптика, и с експоловинката му. Общо взето, повечето симпатии обаче са за Асенова.

Иво и Вили дълго бяха смятани за перфектна двойка. Това усещане се затвърди още повече преди пет години, когато на бял свят се появи синът им Никола. Затова днес на мнозина им е трудно да повярват, че в разпадналото се семейство се води ожесточена война за пари и права.

Връзката започнала да издиша, след като Вили категорично отказала да се бракува за Иво. А той вместо да положи още усилия да я убеди да се венчаят, потърсил утеха в чашката. Залитнал обаче и по друг порок – хазарта. Андреев взел все по-често да отскача до кварталното казино, където проигравал заплатата си. При това положение спортната новинарка нямало как да повярва, че приятелят й е отговорен мъж. Тя известно време търпяла изцепките му, а накрая чувствата й съвсем изстинали. Един ден Вили заявила на Иво в прав текст, че вече не го иска.

Признанието съсипало синоптика. Той обаче уважил решението на любимата си. Същевременно продължил да се вижда с Никола, извеждал го на разходка и дори покривал разходите за детската му градина. В последните месеци обаче финансовата му подкрепа за Вили и детето съвсем секнала.

Андреев преустановил да плаща издръжка, защото затънал в дългове, натрупани на комар, подозират в Нова телевизия. Борчовете на синоптика са големи, но хич не трогват бившата му жена и тя си иска своето. Затова и завела съдебно дело.

В недалечното минало именно Вили изпроси от шефовете на Нова да върнат мъжа й на работа. Преди години Иво беше водещ на тв игра в частния канал, но се издъни и бързо беше уволнен.

По-късно обаче с протекциите на любимата си пак се вля в Нова, но вече в обичайната си роля – като лице на прогнозата за времето.

Не е ясно дали заради сегашните панаири в личния си живот Андреев няма да бъде принуден да си подаде оставката. Ако това се случи, той ще остане без пукнат лев и няма да може да изплаща дълговете си и да дава издръжка за сина си. Иво едва ли ще получи ефир в друга телевизия, тъй като се е подвизавал във всички национални канали и навсякъде имат съмнения в лоялността му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *