Ивет Лалова печели среброто за най-секси мацка на Олимпийските игри!

Ивет Лалова

Родната красавица бе класирана на престижното второ място от популярен мексикански вестник. Медията я нареди сред най-сексапилните атлетки, които участват на Олимпийските игри в Лондон този месец.

Ивет е една от най-големите надежни на родината ни за медал на тази Олимпиада. Радостно е, че освен нейните безспорни спортни качества, журналистите оценяват и красотата й. На призовото първо място медиите сложиха руската тенисистка Мария Шарапова. Рускинята е вече абонирана за подобни класации, напомнят журналистите. Тройката се допълва от лекоатлетката от САЩ, Наташа Хейстингс. Според класацията атлетките,

Ивет дупе

състезаващи се в Царицата на спортовете са най-сексапилните жени, защото са заели Топ 10 на класацията. Освен нашата красавица и американката, има още четири лекоатлетки , а именно рускините Елена Исинбаева и Дария Клишина, парагвайката Лерин Франко и норвежката Кристина Вукичевич. Единствените красавици, които не са леко атлетки в призовата десетка са футболистката от САЩ Алекс Морган, американската плувкиня Натали Кофлин и националната състезателка по волейбол от Италия, Франческа Пичинини.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/uDWYtl5ZAHU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *