Ивелин Попов докара Елена Паришева до просешка тояга

Елена Паришева с Ивелин Попов и синът им

  Залязващата фолкпевица Елена Паришева, която заряза сцената, за да отгледа сина на футболния национал Ивелин Попов, е продупчила надълбоко джоба. Бляскавата допреди година звезда тотално се е занемарила, но не по собствено желание, а по принуда. Попето й подхвърлял едва ли не жълти стотинки, въпреки че именно заради него и детето им тя загърби финансовото благо от лекия жанр.

Наши агенти, на които се случва често да комуникират с певицата, са шокирани от окаяния й вид, в който все по-често тя се появява на публични места. Миналата седмица например Елена посетила личния си фризьор в дънков спортен тоалет, но доста захабен и на места протъркан от носене.

Три дни по-късно с абсолютно същите дрехи Паришева се появила в ложите на стадион „Васил Левски“, където националният отбор домакинства на Дания (1:1) в световна квалификация. Там най-отчайващата гледка обаче били краката й – в ботушки, тип каубойки, поне на 4-5 сезона, коментират присъствали във ВИП-а. От километри си личало, че фолк-певицата скоро не е обновявала гардероба си по простичка причина – липсата на финикийски знаци.

„Ивелин Попов тотално й е спрял кранчето. Дава й пари предимно за детето и само чат-пат подхвърля по някой лев и на нея. Тя пък харчи всичко за фризьор, защото е суетна на тема прически. Може гола и боса да ходи, но винаги ще е със сресана и подредена коса“, обсъждат положението на Паришева в чалга средите.

Елена много се измъчвала от факта, че в момента е зависима от бащата на сина си. Вече ще станат почти две години, откакто тя не е изкарала самостоятелно дори и лев. Още в началото на бременността й Попето стопира кариерата й, а запорът върху сценичните й изяви и досега не е вдигнат.

Слуховете за секс авантюрата на футболиста с Мая Илиева допълнително оказали пагубно въздействие върху самочувствието на Паришева. „Идва във фризьорския салон една такава измъчена, с изтерзана физиономия, без живец.

Мълви се даже, че често прибягвала до финансови помощи от свои колежки, за да поддържа скромен стандарт на живот“, коментират клиенти на разкрасителния салон, който Елена Паришева посещава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *