Ивелин Попов в тройка с Мая Илиева и Елена Паришева

Ивелин Попов

  Капитанът на националния отбор Ивелин Попов не е изоставил майката на сина си Елена Паришева, нито е преустановил аферата си с висаджийската вдовица Мая Илиева. Точно обратното – футболистът на „Кубан“ (Краснодар) съжителствал и с двете известни дами едновременно, разкриват запознати.

Че бившата манекенка е скъсала с варненския си любовник Шванца заради Попето, се разбра още в разгара на лятото, след като баха засечени да купонясват в столичен чалга бар.

Подозренията, че това помежду им не е мимолетно, се потвърдиха и през септември, когато Мая цъфна в ложите на

Ивелин Попов и Мая Илиева

Националния стадион за мача с Армения. А след него нападателят се изпусна, че се намира в топ форма, понеже лети на крилете на любовта.

Любопитна подробност е, че дни по-рано, на световната квалификация срещу Италия, място сред ВИП персоните в Сектор „А“ заела и Елена Паришева. Преди по-малко от година тя роди син на футболиста, когото кръсти на него.

„Голям кодош! Попеца е дал и на двете си жени покани за ложите, но за двата различни мача. Явно е взел предпазни мерки, за да не си проскубят косите, ако се засекат на едно място“, разправят играчи на Любослав Пенев.

Вироглавият и своенравен нападател, който не търпи някой да се бърка в живота му, заявил на Паришева, че няма да спре да се вижда и с Мая.

Елена Паришева

Въпреки разликата в годините им, Попето си направил тънка сметка, че жена като нея не е за изпускане. Тя наследи милионите на Жоро Илиев след разстрела му.

Мая нямала нищо против Елена, тъй като все пак синът й я свързва с младия й любовник за цял живот. Паришева обаче била на ръба на тежка депресия, твърдят фолкколежките й, тъй като след заповед на футболиста тя преустанови кариерата си. А ако той я напусне окончателно, трудно ще се върне на вълната на славата, от която слезе заради бременността си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *