Иван Юруков правил секс в парка

Иван Юруков

Звездата на Иван Юруков изгре в сериала „Забранена любов“. Там актьорът изигра гей и размени нежни ласки с колегата си Любо Ковачев. В „Столи­чани в повече“ пък влезе в ролята на Андрей Лютов – романтик, който се бори за сърцето на своята любима Мария (Вили Марковска).

В живота Иван е също толкова влюбчив, колкото героя си от комедийната  поредица на Би Ти Ви и призна­ва,  че  неведнъж го е връхлитала буря  от изпепеляващи чувства.

 Последния път това се случило, докато бил на сцена в театъра. Играел в „Полет над кукувиче гнездо“, и ненадейно съзрял тайнствена непозна­та сред публиката в залата. По описанието му тя била необикновено красива – с червени коси, облечена в бял пуловер.

 Момичето седяло на вто­рия ред и погледите им се засекли, когато се поклонил на финала. Гледали се втрен­чено, а на него му омекнали краката, свил му се стомахът и сякаш усетил пърхане на пеперуди вътре в себе си. „Имаше нещо между нас, някаква химия“, разказва Юруков.

   За съжаление, той никога повече не видял красавицата. Опитал се да я издири, търсел погледа й сред публиката всеки път, щом излизал на сцената, но напразно – тя не се появи­ла отново. В един момент актьорът дори се зачудил дали не е сънувал или пък случката е просто плод на фантазията му.

 Оказва се, че това не е първият път, в който непо­зната разтуптява сърцето на звездата от „Столичани в повече„. Преди време Иван всеки ден минавал покрай офис на банка, взирал се през стъклото и си харесал една от служителките. За съжаление, докато събере смелост да й се представи и да я покани на среща, ху­бавицата вече не била там. „Сигурно е напуснала или се е изплашила от лудия, който я  зяпа  през  прозореца“, смее се Юруков.

 Той разкрива, че най-дългата му връзка била с френска балерина. Разде­лили се, защото тя не пожелала да живее в България той също не искал да зареже живота си в родината и да замине за чужбина. „Приех­ме факта, че е невъзможно да сме заедно. Може би изпитвам съжаление, че не я последвах във Франция, но пък, ако го бях направил, щях да съжалявам, че не съм останал тук“, откровеничи актьорът.

 Той с умиление си спомня за първите си любовни трепети. Споделя, че за сефте правил секс в малък минерален басейн в род­ния му град Сандански. С тогавашното му гадже се промъкнали нелегално през нощта, разсъблекли се и в този момент се появили полицаи, взели им дрехите и ги метнали върху един храст.

 „Накараха ни се и ни казаха да се махаме не­забавно“, разказва Иван. И допълва, че с въпросното момиче си падали по секса на открито. След случката в басейна го правили и в парка. По думите на Юруков било много романтично и вълнуващо.

  Фенките на актьора се множат, след като стана популярен, но това не му помага в намирането на сериозна приятелка. Екран­ният Андрей Лютов твърди, че изобщо не се възприема като секс символ. Не се ми­сли за красавец, но все пак смята, че притежава някакъв чар, който привлича жените. И не само тях – ролята му на хомосексуалист в „Забране­на любов“ му донесе и много почитатели от мъжки пол. Масово го сваляли загорели гейове, но той търпеливо им обяснявал, че не си пада по мъже.

 Иван споделя, че с коле­гата му Любо Ковачев дълго снимали сцените, в които трябвало да се целунат. Непрекъснато се разсми­вали и почвали отначало, а останалите от екипа не спирали да се шегуват с тях.

 Юруков все още има сценична треска, когато излиза пред публика. Като по-млад дори му потекла кръв от носа преди едно от първите му представления. Напъхал си памуци в ноздрите и така успял да спре течението навреме.

 Екранният син на Сил­вия Лулчева и Кръстьо Лафазанов се насочил към актьорството съвсем случайно. Преместил се да живее в Благоевград заради своя приятелка и се подготвял да влезе в тамошния университет с рисуване. Точно тогава видял обява, която набирала актьори аматьори и решил да се пробва. Харе­сали го и му казали, че има бъдеще в тази професия. Затова Юруков решил да кандидатства и за двете специалности – актьорско майсторство и рисуване. Приели го навсякъде, но в крайна сметка той се ориентирал към театъра, а по-късно се преместил в НАТФИЗ, където завършил образованието си.

 Все пак Иван не е из­оставил четката и боите. Продължава да рисува в свободното си време. През лятото прекарва голяма част от почивката си на село, където пресъздава природни пейзажи върху лист хартия.

Не харесва Вили Марковска

 След като в „Столичани в повече“ Вили Марковска и Иван Юруков изиграха влюбени, злите езици веднага побързаха да им припишат интимна връзка. На екрана двойката е съвременната версия на Ромео и Жулиета, но в живота актьорите нямат нищо общо.

 „Аз не гледам на нея като на жена. Не ме разбирайте погрешно, Вили е много красива, но не мога да я възприема по друг начин, защото сме колеги“, обяснява Юруков.

 Хора от обкръжението на актьора издават, че той всъщност си пада по друг тип жени и Марковска не би могла да привлече вниманието му извън снимачната площадка. Освен това тя си имала гадже и в момента била отдадена на връзката си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *