Иван Христов: Няма да издържам дъртото гадже на Вихра!

Щом видя гърбя на Иван, Вихра скочи на Милан

Отчаяната съпруга Вихра  се върна  при бившия си любовник Милан Кузов, веднага след като Иван се изнесъл от дома им. Връзката на водещата с доста по- възрастния от нея оператор на БНТ датира от десет години. Вихра цели два пъти разбила семейството на Кузов, сензационно разкри бившия й съпруг Иван Христов.

В предаването „Директно” тв продуцентът прочете писмо от колега на оператора в БНТ, в което разказва за дългогодишните отношения между Вихра и Милан. Двамата се запознали още през 1999 г. в Пловдив. Благодарение на Кузов, напористата Вихра попада в екипа на „Чай” . Между

Вихра разби семейството на Милан Кузов

младата журналистка и възрастния оператор се заражда бурна любов, въпреки че Кузов е семеен и има две деца.

 Не след дълго Милан напуснал съпруга си и заживял под наем с любовницата си. Жената на Кузов, която също работи в БНТ, била съсипана. За да накаже неверният си съпруг, тя му поверила грижите върху малкия им син, който по това време бил тийнейджър. Кузов обаче не успял да се справи и един месец и се прибрал обратно в семейното огнище.

 След като Милан я зарязал, Вихра срещнала Иван Христов. В началото на връзката си с водещия на „Сблъсък” обаче, водещата все още не била преодоляла раздялата с Милан Кузов. Двамата се срещали тайно на няколко пъти през първото лято от връзката на Иван и Вихра.

 Не е ясно дали водещата на „Споделено с” е изневерявала на опосума и в други случаи по време на осемгодишната им връзка. Но е факт, че веднага след като Иван я напуснал заради Ирина Сарачинова, Вихра побързала да се събере с Милан Кузов. Операторът за втори път изоставил съпругата си заради любовницата си. За да накаже лицемерната Вихра, при развода Иван й определи издръжка от 270 лева. Иван заяви, че няма намерение на издържа възрастния любовник на бившата си.

Иван Христов разкрива цялата истина за Вихра. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Иван Христов: Няма да издържам дъртото гадже на Вихра!"

  1. Естебан   22.02.2013 at 18:29

    Малоумници, Милан е режисьор а не оператор.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *