Иван и Андрей осребриха престоя си в ТВ7 с пропаганда за ГЕРБ

Иван и Андрей с Николай Бареков

  Невиждано унижение изпитаха миналата седмица „новобранците“ в ТВ7 Иван и Андрей. В навечерието на новото старо предаване „Сблъсък“, което извадиха от небитието, те поискаха прошка на Яне Янев за това, че години наред са го осмивали.

„Опосумите“, както навремето ги кръсти Люба Кулезич, му се извиниха под благосклонния поглед на новия си началник Николай Бареков. Той им стана гарант за бъдещата им толерантност към Янето, а те го поканиха да раздипли папки срещу тройната коалиция. Така досущ като пудела на Бойко Борисов те двамата в един миг се обърнаха на 180 градуса. За разлика от громящия с компромати преди властта политик обаче те открай време са били твърди защитници на Бойко и прах не даваха да падне върху главата му. Сега, след като пристанаха на Бареков, още повече засилиха пропагандата в името на властта и парите.

Яне Янев

Никога по-вярно от сега не е звучала тяхната максима „Няма невъзможни неща“. И за тях, както и за Янето е в пълна сила вярно, че няма вечни приятели, съответно врагове – има вечни интереси.

Както стояха като провинени първокласници пред учителката си (разбирай Бареков), така простиха на Люба Кулезич определението „опосуми“ и я взеха на работа в Нова телевизия. Интересно дали са чели описанието на тези най-примитивни двуутроббни? А в него пише: Ранените или силно наплашените опосуми падат на земята, като се преструват на мъртви. В това състояние очите помътняват, от устата им започва да тече пяна, а околоаналните жлези отделят секрет с изключително неприятна миризма. Тази мнима смърт често спасява живота на опосумите. След като премине опасността, опосумът се съживява и изчезва.

Бойко Борисов

Момченцата, чиято шеметна кариера започна преди 13 години пак от токшоуто „Сблъсък“, но беше излъчвано само в неделя по БТВ, се превърнаха в мощни телевизионни продуценти. Човекът, който открива Иван и Андрей, е един от пионерите в продуцентския бизнес – Нико Тупарев. Скокливите водещи винаги са били на страната на властта и това обяснява шеметния им възход. Тяхното влияние и възможности обаче придобиха ново ускорение, след като полуголата им асистентка Виолета Сечкова стана спътница в живота на един от „Котараците“ – Александър Сталийски. Те купиха правата за второто издание на „Мюзик Айдъл“. Наредиха продуцентската си къща „Междинна станция“ сред големите в бранша. Но „Шоуто на Е Иван и Андрей“ тихомълком бе спряно заради липса на интерес. Те обаче пак се наместиха, този път като продуценти. Разпростряха предаването си „Станция Нова“ върху цялата дневна програма на телевизията в събота и неделя. Предаването с безброй водещи беше нещо като тюрлюгювеч, а бедният зрител едва смогваше да научи имената на модераторите, които се меняха като носни кърпички.

Иначе двамата са заедно от детската площадка, която в случая е Градската градина. Иван Христов е роден на 30 ноември 1979 година и е завършил актьорско майсторство за куклен театър в НАТФИЗ. Андрей Арнаудов е роден на 8 юни 1979 година, завършил е „Телевизионна журналистика“ в СУ „Климент Охридски“. Както биографията на Янев, така и тяхната е изпъстрена със скандали, изцепки и предателства. Серията от предавания, посветени на перманентния им противник, целяха едно да докажат, че Яне е гей, защото той беше противник на ГЕРБ.

Направиха специално интервю с предполагаемия му любовник, като непрекъснато си подхвърляха реплики, че и те са приятели от дълго време, че са спали в една стая, че дружески се потупват по рамото. Навряха си носа и в интимното бельо на бъдещата жена на Яне, а също и в неговото. Подложиха на тест двамата бъдещи съпрузи, за да разберат дали наистина имат интимност помежду си. „Е, не се притеснявайте. Ние с жена ми бяхме много по-зле“, подхвърли Иван на изпроводяк и вероятно дори не е подозирал, че това ще му изиграе лоша шега. Щастливо обвързаните „опосуми“ в един момент се оказаха в центъра на скандали, свързани с техните половинки. Малко след това Иван натири щастливата си съпруга Вихра след близо 10 години съвместен живот заради друга сътрудничка – Ирина Сарачинова. По ирония на съдбата двете бяха част от екипа на „Станция „Нова“ и преди, и след раздялата и скандалите около нея. Андрей пък бе зарязан от половинката си – сръбската тв водеща Даниела, която днес не искала и да чуе за него.

И двамата „опосуми“ години наред бяха в центъра на вниманието на жълтата преса. Големият проблем вероятно се корени в алкохола, който двамата ководещи изпиват. „Имам личен рекорд по пиене – 17 големи водки“. Така сам се хвалел Иван, след като хвърлил камък по витрината на банка в Банско, а по-късно добре почерпен разбил старозагорски камион за боклук с личния си ситроен. „Счупих витрината, дори не помня как се случи, на другия ден се извиних и я платих“, обяснявал небрежно Иван. Веднъж дори скочил през прозорец, крещейки: „Аз съм птица и летя“. „Аз съм стигал до литър и триста със сигурност“ „скромничел“ партньорът му Андрей пред хора от екипа си.

Двамата обаче не се спират пред нищо, когато трябва да успеят. Те не се посвениха да направят зрелище от фаталната болест на своята сътрудничка Нана. Срещу 140 хиляди лева за лечението й я накараха с часове да разказва за тежката си диагноза и проследиха историята на заболяването й. Накрая дори не благоволили да я уведомят, че местят рубриката й „Съдебен спор“ по ТВ7, а на нейно място назначиха зажаднялата за обществено внимание Меглена Ангелова. Иван пък се чувствал като „ударен с нож в гърба“ от Нана. Мадам „Искрено и лично“ сложи точката на приятелството им с думите, че Нана водела като прокурор. Но кой вече си спомня за покойната Васа Ганчева, която„опосумите“ изправиха на прага на смъртта заради 1000 лева?

И с просто око се забелязва, че както всички останали предавания на проправителствената ТВ 7, и тяхната нова продукция се къпе в пари. Рекламата й втрещи медиите с хеликоптер, кръжащ над паметника пред НДК, а журналистите подлудиха институциите с въпроса кой е тръгнал да го демонтира. Освен това двамата „опосуми“ се хванали на зрелищен облог. Иван Христов твърдял, че още в първите дни предаванията им ще бият преките си конкуренти по рейтинг, но Андрей не вярвал и смело се хванал на бас. Залогът бил – загубилият да води легендарното шоу следващата събота и неделя,„облечен от глава до пети като цесекар“. Той трябвало в този вид да излиза и навън за по един час в дните до предаването. И за двамата това било нечовешко наказание, тъй като са сред най-отявлените фенове на „Левски“. Едва ли предателството да е чак наказание за такива като тях.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

8 Отговора за "Иван и Андрей осребриха престоя си в ТВ7 с пропаганда за ГЕРБ"

 1. Иван   28.02.2013 at 9:06

  За тия като за …… дупка – всичко влиза вътре, боклук, помия, а бе всичко що е, млъсотия и ….. пак боклук си остава…..

  Отговор
 2. Pingback: azithromycin z pack cost

 3. Pingback: albuterol inhaler prices

 4. Pingback: is 50 mg prednisone a high dose

 5. Pingback: adrenol

 6. Pingback: canadian cialis reviews

 7. Pingback: does ivermectin kill scabies eggs

 8. Pingback: cephalexin side effects in elderly

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *