Иван и Андрей луднаха от нерви

Иван и Андрей "Музикална академия"  С шеги и закачки Иван и Андрей прикриват притеснението си в ефир, но зад кулисите дават воля на емоциите си, видяха наблюдателни репортери. Минути преди старта на „Музикална академия“ – най-мащабното риалити шоу, правено у нас опосумите, луднаха от нерви.

Иван тичаше насам-натам и проверяваше всеки детайл, за да е сигурен, че всичко върви по план. Притеснението буквално бе изписано на лицето му. Той бе сериозен и умислен, което не успя да скрие даже и гъстата му брада. Тя бе изтълкувана в публиката като признак за безсънните нощи, които с колегата му ъса прекарали в неуморна работа по общия им проект.

Андрей не бе по-малко нервен от другаря си. За да се успокои, продуцентът водещ прекара последните секунди преди ефир с цигара пред студиото, от където се излъчи амбициозното риалити. Компания му правеше запалената пушачка Мариана Лопова, която е ментор на младите, актуални звезди в академията. Само от време на време Арнаудов притичваше с фаса в студиото, за да уточни някой въпрос, и пак излизаше обратно на двора.

Иван и Андрей в "Музикална академия"
Иван и Андрей в „Музикална академия“

„Андрей, запалка имаш ли?“, присламчи се с въпрос Георги Христов към вглъбения водещ, който димеше навън. Андрей нямаше, което някои си обясниха с факта, че по принцип не пуши. Сега припалил единствено и само от нерви. Искал да се поуспокои преди ефир.

„Спокойно, бе! Ще ги размажем“, заговори го пак изпълнителят на „Черно и бяло“, а Андрей тихичко като молитва продума: „Дай, Боже“.

Георги Христов се оказа пророк. „Музикална академия“ се превърна в истински хит още със старта си и нищо чудно, защото на сцената излязоха едни от най-обичаните български естрадни и поп изпълнители. Водещите Иван и Андрей пък бяха във вихъра си. Нямаше и следа от притеснението, което ги владееше минути преди ефир. Ръсеха остроумни коментари, шегуваха се с участниците и журито, даже и с музикалното си изпълнение в дует се справиха, възхищаваха им се в публиката.

 

Копирали сцената от руснаците

Грандиозната сцена, построена специално за шоуто, впечатли и звездите, и зрителите. Петя Буюклиева единствена се сети да похвали продуцентите, че са се постарали да направят съоръжение, достойно за легендите, които се изсипаха в риалитито. „Поздравления за сцената. Много прилича на тази от Евровизия в Москва през 2009 година“, обърна се към водещите изпълнителката на „Жена на всички времена“ след изпълнението си. Буюклиева бе впечатлена от мащаба на шоуто и не на шега заяви на Иван и Андрей, че остава само да възкресят „Златният Орфей“ и „Мелодия на годината“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *