Иван Звездев вдигна лют скандал в КАТ, не го обслужили с предимство!

Иван Звездев

  Иван Звездев, човекът, който от малкия екран учи домакините как се върти черпакът, има нужда от лекция за това как телевизионната слава не бива да го прави по-велик от простолюдието. Точно от своята въображаема стълбица, че името му носи привилегии, кулинарят спретнал луд скандал в столичния КАТ-Дървеница, твърдят очевидци.

Пред служителите на държавния орган за контрол на автомобилния транспорт известният готвач се явил, за да смени регистрацията на личното си возило.

Наскоро 37-годишният Звездев се сдобил с нова кола, която купил чак от Русе. Кулинарят, който е софиянец по рождение, побързал да оправи документите на автомобила и да го пререгистрира в КАТ на свое име.

Точно с тази цел преди дни Звездев се наредил на опашка, на която ред изчаквали мирно и търпеливо поне още около 20-тина водачи на моторни превозни средства. Готвачът бил придружаван от съпругата си Юлияна и един от синовете им.

Иван Звездев чака с по-ловинката си ред в КАТ, след като преди това спретнал панаир.

Чиновничката зад гишето на КАТ обаче не си давала прекалено много зор при обработването на документите и опашката, както между впрочем и всички други в тази служба, вървяла изключително мудно. В един момент обаче висенето му дошло в повечко Звездев пресметнал, че е под достойнството и звездния му статут да кибичи с останалите, и точно тогава си показал рогата.

„Развилия се и вдигна страшен скандал. Започна да недоволства, разкрещя се като истерична тетка. Искаше да бъде обслужен с предимство, защото имал телевизионни ангажименти и нямал излишно свободно време да чака с часове на опашката“, описват поведението на Звездев шофьори от опашката.

След като обаче КАТ чиновничка изслушала тирадата му с ледено изражение и продължила невъзмутимо да обработва документите в същото бавно темпо, устаткото подвил опашка и се принудил все пак да изчака реда си, за да получи софийски регистрационен номер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *