Ивана тръгна на грандиозно турне

Ивана

  Грандиозно турне стартира Ивана. Певицата на народа си е поставила за цел да покори над 10 града, и то без да иска пари за билети. С нея се изявяват и славните кукувци Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Също и 17-годишната Невена Пейчева. С последната мегазвездата на „Пайнер“ се запозна миналата година, когато беше треньор в „Гласът на България“.

„С турнето искам да вдъхна кураж и самочувствие на всички в тези трудни времена, да повдигна духа на хората. Нека се радваме на малките неща в живота. Ние, българите, това го умеем въпреки трудностите“, споделя Ивана.

Грандиозното начинание на айтозлийката стресна бранша. В последните години бяха спрени дори сборните фолктурнета, а какво остава за соловите. Колегите на Ивана не се решават да обикалят и веселят народа, защото ги е страх, че няма да съберат достатъчно публика, а спонсори липсват. Певицата на народа обаче е друга работа. Нейните фенове са й верни до гроб, а много фирми на драго сърце отделят средства за проявите й.

„За реализирането на турнето ми помогнаха мнозина, финансово се справихме благодарение на рекламодатели и колеги, които се включиха на приятелски начала. Естествено огромна е и помощта на „Пайнер“, споделя Ивана. И бърза да уточни, че от димитровградския фолкгигант й ударили рамо с техника и екип.

Завистливи колежки побързаха да пуснат слуха, че концертите на Ивана не са чак толкова успешни. Но за тяхно опровержение на снимки от старта на турнето в Бяла Слатина, ясно се вижда, че на 15 септември заедно с Ивана в един глас са пели хиляди нейни почитатели.

Ивана не само събира огромни митинги по площадите, но и реализира рекордни продажби на албумите си. В „Пайнер“ се дивят на успеха й, защото от години не са виждали да се изкупуват за минути толкова дискове.

 

Къде ще пее?

Освен в Бяла Слатина Ивана вече пя и във Видин. Обиколката й ще продължи: с концерт на 29 септември в Благоевград (пл. „Георги Измирлиев“). На 4 октомври концертът ще е в Габрово (пл. „Възраждане“), на 6-и – в Русе (Летния театър или при лошо време в Дом на културата), на 7-и – във Велико Търново, на 12-и – в Ямбол (спортна зала „Диана“), на 13-и – в Нова Загора (пред Народно читалище „Д. П. Сивков – 1870″), на 14-и – в Смолян и jna 19-и в Панагюрище.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *