Ивана: Няма криза!

Ивана

Попфолк примата продължава да е на върха вече толкова години, въпреки че не е сред най-активните представителки в жанра,  които през ден пускат нови парчета и клипове.

Напоследък много активно се говори, че Ивана и Митко Пайнера щели да се разделят. Според слуховете тя искала да се откъсне от фирмата майка, само че не смеела, защото махне ли се от „Пайнер”, нямала да може да пее хитовете, които я изстреляха на върха.

Точно те продължават да и вадят хляба и днес по време на криза. Дори както признава тя пред медиите, тя не виждала за себе си криза в този момент. Тя е една от любимите певици и на премиера Бойко Борисов.

певицата е една от най-обичаните у нас поп фолк диви

Въпреки това признава, че в момента положението не е същото, както беше преди няколко години и откъм финанси, и откъм предпочитания на публиката. Колкото до новите певици, изпълнителката на „Шампанско и сълзи”, няма голямо желание да отделя време, за да следи техните изяви.

Както признава тя, по-скоро биха я заинтригували тези колежки, които освен, че са се появили с някое парче, са успели и да се задържат, завършва още певицата.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/8b8MCMZCOT4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *