Ивана в тежка битка с килограмите заради нов любовник!

Ивана

  Най-оборотната поп фолк певица Ивана гладува зверски заради гадже, шушука се в гилдията.

Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“, която от години води тежка битка с килограмите, се е подложила на поредната диета в името на красотата.

Ивана хрупала напоследък само плодове и зеленчуци и отбягвала всякакви кулинарни изкушения като мръвки, баници и торти, които са вкусни, но се отразяват пагубно на тънката талия.

Гласовитата пайнерка до такава степен се била изтощила от глад, че дори наскоро припаднала в лъскаво пловдивско заведение, говорят клюкари от Града на тепетата.

В бранша се коментира, че всъщност Ивана слабее не заради снимките на поредния музикален клип, както тя твърди, а заради новата си изгора.

Чалга дивата имала нова тръпка на сърието си но свалката била едва в началото, издават нейни познати. И за да омае съвсем тайнствения господин, 44-годишната айтозлийка решила ударно да се втали.

Нейни близки обаче се притесняват, че хранителният режим, на който се била подложила певицата, сериозно може да увреди здравето й.

„Ако някой я харесва истински, ще я приеме такава, каквато е – пухкава, закръглена и женствена, защото такава й е природата. Никой мъж не заслужава една жена заради него да гладува, да се изтезава и да се измъчва, та ако ще и принц да е!“, клатят глава нейни дружки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *