Зуека продава къщата на село, пак ще става гражданин

Зуека къщаЗуека е продал къщата си, която се намира във вилната зона  на село Лозен, издадоха съседите му.

Актьорът без колебание се е разделил със скъпарския си имот, който притежаваше само четири години и го е шътнал за доста  солидната сума  от  400 000 лева.  С която пък може да си купи просторен апартамент в центъра на София.

Васил  Василев се обзаведе с  двуетажната къща с чиста  площ над 200 квадрата , с много стаи и екстри и красив двор над половин декар в края на 2013 година. Той взе имота, за да е далеч от градската шумотевица и мръсотия и защото любимата му Ани очакваше дете от него. Месеци по-късно тя му роди син, а двамата хвърлиха много труд да модернизират къщата и да я направят удобно кътче за не много младото, но прясно събралото се семейство.

Те даже вдигнаха желязна ограда и я окичиха с охранителни камери, за да не наднича никой в луксозния им живот.

Причината да се разделят с любимото си убежище била не една. Двамата непрекъснато пътували до работа, нощем актьорът се връщал късно и трябвало да шофира над час. Ани пък само отглеждала малкия Стефан в селото, където била обградена от надути и недружелюбни съседи. Често се налагало да ходи на пазар в София, защото в местния магазин имало само неща от първа необходимост. Приятелки идвали рядко, защото пък живеела далече и трябвало да си изгубят времето в път.

Зуека АниПодобна къща би ги устройвала, ако са пенсионери, а сега и двамата работят активно. В почивките между ангажиментите си не могат да се приберат у дома да отдъхнат и на практика по цял ден прекарват в София.

Имотът започнал да им тежи. Малко по малко те прегърнали идеята, че колкото и да е шумна София, все пак градът е близо до работното им място, пък и на малкия Стефан му трябва подходяща детска градина, каквато в Лозен вече нямало.

В момента никой не знае къде се е приютило семейството. Намерило ли си е нов дом, или се е нанесло при тъщата. Но при всички случаи двамата си търсели нов луксозен имот в затворен комплекс.

Носят се и слухове, че двамата купили къщата със заеми и им било непосилно да ги плащат, но при доходите на Зуека това звучи несериозно.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *