Зуека има 10-годишна връзка с млада режисьорка! Вижте я!

Зуека и Анна Вичева

  Новата изгора на Зуека освен млада е и доста успяла. Тя е известна в арт средите и дори може да се похвали с кариера зад граница. Анна Вичева започва професионалния си път преди 10 години в „Господари на ефира“ като асистентка, а скоро е издигната до втори режисьор на шоуто. Именно там припламват първите искри между нея и Зуека и двамата се отдават на страстта си.

По това време чаровната дама още гони 30-те и току-що е завършила режисура в НАТФИЗ, а Василев е млад татко и е сериозно обвързан с Нина и в личен, и в професионален план. Това обаче не пречи на двамата и те се хвърлят в забранената си любов през глава.

Близо 10 години Анна Вичева покорно изпълнява ролята си на любовница и чака момента, в който ще засвири първа цигулка в кревата на актьора, през това време развива кариера и всячески се старае да бъде достойна половинка за тв звездата.

Успява да се пребори за мястото на асистент-режисьор на снимания в България руски филм „Турски гамбит“. Тя е автор освен това и на документалния филм – „Ще повярваш“ за Филип Киркоров. Анна се сближила с руската мегазвезда по време на снимките. Преди концерта на Киркоров във Варна, филмът й бе прожектиран в морския град.

Младата режисьорка участва и като актриса в кинолентата ни „Лов на дребни хищници“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *