Зорница Линдарева отново стана любовница на Тачо!

Зорница Линдарева ТачоСкандалната мъжемелачка Зорница Линдарева успя да тушира всичките си пороци като злоупотребата с алкохол и пушенето на цигара от цигара, разкриват нейни близки. Но единственият й порок, който така и не съумя да пребори – манията й да спи тайно с женени мъже, е на път да й изяде главата окончателно.

Преди време Зорница се натика във взривоопасен любовен триъгълник, където останалите главни действащи лица бяха шестата по красота в света Жени Калканджиева и нейният мъж под чехъл Стефан Манов – Тачо. Сапунката влезе във всеки български дом благодарение участието на триото в предишен сезон на „Вип Брадър“ и разразилите се скандали. Именно след приключването на шоуто Зорница се отрече от Тачо и заяви, че вече няма да бръмчи покрай женени мъже.
Година по-късно обаче „Сензация.нет“ разкри, че манекенката отново е опасно близка с бившия си любовник.

Тачо и Жени, когато все още бяха женени и щастливи!
Тачо и Жени, когато все още бяха женени и щастливи!

Преди време стана ясно, че Тачо е позорно натирен от шефката на „Визаж“ и дори няма собствено жилище. Единственото, от което Калканджиева не посмяла да го лиши били срещите му с тяхното общо дете Жорко. Към момента Тачо обитава скромна квартира, която прилича досущ на студентско общежитие. В новия му дом почти няма мебели и той е принуден да се задоволява само с диван, маса, телевизор и креват. Интересното обаче е, че въпреки влошеното му финансово състояние, интереса на жените към него не спада. В несгодите компания му правела и Зорница.

Манекенката все по-често била забелязвана да влиза във входа на кооперацията, в която живее Стефан. Линдарева обикновено носела със себе си и чанта с покупки, в която съседи фокусирали повече бира, отколкото нещо за ядене. По всичко личи, че в момента именно бившата брадърка се грижи Тачо да е сит във всяко едно отношение. Двамата си спретвали необичайни вечеринки, в които си говорели задушевно и се забавлявали.

Самата Зорница дори пусна в личния си профил в социалните мрежи клипове от престоя си в дома на мъжа на Жени Калканджиева. На видеото двамата си правят караоке, а пред Тачо отново има няколко вече празни кенчета. По-късно обаче клиповете изчезнаха безследно, защото Зорница се усетила. Клишираната поговорка, която гласи, че „от приятелството става любов, но от любовта приятелство – не“ не важи напълно за развиващата се ситуация. Зорница и Стефан не били просто другари, а по-скоро приятели с привилегии, които освен една маса, споделяли и едно легло. Линдарева обаче за пореден път била разочарована от поривите на сърцето си, защото годините си минавали, а тя не спирала да хаби време и енергия с несериозни, а на всичкото отгоре и чужди мъже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *