Златка Райкова на седмото небе! Изфука се с Годежен Пръстен от Благой Георгиев! СНИМКИ:

Благой Георгиев е предложил брак на Златка Райкова навръх Коледа. Плеймейтката се похвали с годежния пръстен в студиото на „На кафе“. Футболистът поискал ръката й по време на семеен обяд с родителите им.

Златка показва годежния пръстен в студиото на „На кафе“

Първоначалният план на Георгиев беше да предложи брак на Златка на финала на „Биг Брадър Мост уонтед“. Той дори поиска пръстен от продуцентите. Впоследствие обаче се отказа от идеята си, което даде храна на зложелателите им.

Но годежът вече е факт. Благой разкри още в къщата на „Бип Брадър“, че иска да имаме дете от русокосата моделка и вече работят по въпроса.

„Обърнах внимание на Благой като мъж, след като го опознах и видях, че няма нищо общо с медийния си образ“, коментира тази сутрин Русата Златка.

Двамата започнаха връзката си след раздялата й с ММА боецът Георги Валентинов, който предложи брак на плеймейтката на сцената на „Като две капки вода“. Бившият на Златка даде поредица от интервюта, в които я обвини, че го използвала да си изчисти негативната слава. А Благой бил малоумник, който го спасил от брак с Райкова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *