Златка Райкова: Мама ме натиска да стана актриса

Златка Райкова
Златка Райкова

Родителите на Златка Райкова я притискали да стане актриса, твърдят близки на плеймейтката. Те останали разочаровани, че въпреки доброто представяне на дъщеря им в „Биг Брадър“, обществото все още смята блондинката за обикновена моделка.

Златка Райкова „Искаме Злати да се развива. В Къщата показа, че може да владее емоциите си и да влиза в различни роли. Защо пък да не се пробва в театъра или киното“, признали пред съседи родителите й. Те били дълбоко впечатлени от промяната, която е постигнала Черната Златка само за година, и се надявали тяхното момиче също да се развие в положител на посока.

Близки до сек*апилната блондинка смятат, че през идната година Златка ще се пробва да влезе в НАТBИЗ. През това време ще чака предложения от продуцентите на някои от хитовите български сериали. „Ще докажа, че съм отговорен и сериозен човек, който има талант, и ще го покажа“, заканва се русокоската.

Преди време по същия начин в театъра проби пловдивчанката Стойка, станала известна с прякора си Пипирудата. Днес тя вече партнира на звезда като Цветана Манева и участва в сложни постановки по пиеси на Лорка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *