Златка Райкова в нервна криза след раняването на Багата

Златка дарява кръв за Благой Иванов

Златка Райкова е неутешима след новината, че бившето й гадже Благой Иванов е в смъртна опасност. Подкрепяна от свои приятелки, плеймейтката побърза да отиде в „Пирогов”, за да се информира за състоянието на боеца от ММА. Русата Златка през сълзи сподели, че се моли на Господ да спаси живота на Багата.

Плеймейтката пристигна изключително разстроена в болницата, веднага щом научила за инцидента. Златка сподели, че обича Благой като брат и е готова да му стане кръводарител. Райкова обикаляше нервно ту коридорите, ту двора на болницата, а приятелките й непрестанно я утешаваха.

За разлика от Златка Райкова, другата бивша възлюбена на Благой Иванов – Златка Димитрова, не се появи в „Пирогов”. Потърсена от журналисти, бургазлийката ги посъветва да питат русата й конкурентка за състоянието на Багата, тъй като била по- ясно. Черната Златка обаче беше категорична, че едва ли Благой е предизвикал сбиването, защото е много спокоен и миролюбив. Както е

Багата тренира и се състезава основно в САЩ

известно, двете Златки не се понасят, тъй като по време на връзката си с черната плеймейтка, самбистът й кръшкаше с русата.

Пред „Пирогов” се изсипа и цяла тумба борчета, приятели на наръгания боец от ММА. Повечето от тях криеха лицата си и отказваха да коментират мелето в столичния бар Домби. Някои от тях вероятно са били сред участниците в боя, тъй като се забелязваха пресни наранявания по ръцете и лицата им.

От полицията разкриха, че приятелите на Благой Иванов, които били заедно с него във фаталната нощ, отказват да дадат показания. Аверите на боеца разказали, че нападателите били маскирани и имали бухалки. Очевидци на кървавия бой обаче ги опровергали и казали, че сбиването било провокирано от две пияни компании.

За наръгания самбист предстои спешна животоспасяваща операция, а следващите три дни са критични за живота му. Приятелите на боеца пък отказват да съдействат на полицията. Навярно изчакват нареждания от някого какво да говорят, предполагат разследващите.

Златка Райкова ли раздели Черната Златка и Багата. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *