Златка Райкова била фолкпевица

Преди да стане известна с връзките си с мъже от подземния свят и уменията си в кревата, плеймейтката Златка Райкова е развивала други таланти. С*кс бомбата винаги е мечтала за кариера в шоубизнеса, но първите си стъпки в него прави изненадващо не с голи фотосесии, а… с песни.

Златка Райкова
Златка Райкова

Зрителите на „Биг Брадър Ол старс“ останаха изумени по време на едно от партитата в Къщата, в което Златка изви глас и запя хита на Сашо Роман.

„Мой ангеле“ пред шашнатите си съквартиранти. Плеймейтката извади от тунингованите си гърди доста мощен звук, с който засрами дори пишман певеца Недялко. Малцина от участниците обаче разбраха, че тази проява на талант, не е нова за силиконката. Всъщност Райкова дори има един концерт зад гърба си.

Златка Райкова не пуска микрофона
Златка Райкова не пуска микрофона

Още от малко момиче Русата Златка се вижда като фолкзвезда, а любимата й по това време турбофолк икона е Камелия. Пазарджишката силиконка навярно днес не иска да си спомня за това време в което е напълно неизвестно момиче в родния си град. Преди да украси календари и реклами с голите си ц*ци, обаче тя започва да се изявява по микрофоните на квартални кръчми след няколко чашки бяло вино и да чертае планове за това как да пробие с талант. Шансът й се усмихва, когато е избрана да замести едно от момичетата в непопулярната чалга формация „Фатално 3″.

Всичко започва с идеята на Жени Калканджиева да се включи в проекта, наречен „Хит ТВ“.

Идеята му е да конкурира музикалните телевизии и по модела на „Планета“ да предлага нови имена на фолксцената. Така куп красиви дългокраки девойки от подопечната на Калканджиева модна агенция „Визаж“ окупират сцената. Без да имат особен певчески талант, те изгряват на сцената със най-силното си оръжие – сек*апила си.

Една от формациите е и „Фатално 3″. Идеята й е да събере на едно място
с*кс бляна на всеки мъж – брюнетка, блондинка и червенокоска. Докарани в къси тоалети, девойките извиват глас в провокативни парчета, придружени с евтини и дори просташки клипове. На триото обаче не му е писано да просъществува дълго в първоначалния си вид. След като издава няколко песни, една от дивите в групата се отказва. За да не пропадне напълно проектът, в който са вкарани доста пари за лустросване на певиците, е повикана по спешност Златка. Лично Калканджиева одобрява скромната провинциална хубавица за триото и така дава летящ старт на музикалната й кариера.

Нейният дебют е на концерта по случай старта на „Хит ТВ“, в който са поканени да вземат участие Азис, Руслан Мъйнов, Таня Боева, Бони, Орхан Мурад, Софи Маринова…. Събитието на стадион „Локомотив“ е през лятото на 2005 г. Тогава плеймейтката е само на 18 и тъкмо е завършила с образованието си. Повикана е да запълни бройката, а цялото й участие с „Фатално 3″ е на плейбек, за да се избегнат гафове. Въпреки това Райкова държи да покаже, че може да пее, а не е просто полугола хубавица.

На сцената бъдещата с*кс бомба излиза в оскъден ориенталски костюм, който повече разкрива, отколкото прикрива прелестите й. Отдалеч обаче е видно, че под него още липсват пищните форми, с чиято помощ само две години по-късно Златка ще спечели лентата на конкурса „Мис Плеймейт“.

След концерта на телевизията Райкова получава и шанса да запише едно от парчетата на „Фатално 3″ в студио. То се казва „Писана“, а в импровизирания му клип Златка показва, че умее добре да върти гюбеци. Почти 8 години по-късно, но вече в Къщата на „Биг Брадър“, тя още не е занемарила и този си талант, но напълно е загърбила всякакви напъни да си изкарва хляба с песни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/BG-6kYt1VhI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *