Златка мизерствала преди да влезе във „ВИП Барадър“!

Златка мизерствала преди да влезе в шоуто

Лека полека мотивите на съквартирантите за влизането в шоуто лъсват на яве. Докато Къци иска да се бори с кино мафията, Златка иска да припечели нещичко. Защото съвсем го е закъсала от към кинти.

Това става ясно от приказките на самата плеймейтка, че в момента не била хич добре от към ангажименти и средства за препитание. Тя не искала да почне някъде работа за седемстотин лева, понеже това са и парите само за режийните на месец.

Отделно и трябвали доста пари, за козметичните и естетически процедури, на които се подлага. Красавицата предпочитала да се снима по списанията и да изкарва повече пари, без да работи нищо друго, освен като фотомодел. Но самата тя е на ясно, че това си е до време.

Златка и Патрашкова

Време е да си търси спонсор, но тя не признава това. Самата тя споделя, че е много самостоятелен човек и, че в София е на квартира, но явно ще трябва да легне под някой чичко паричко.

 Така стана ясно защо се въртеше и около Криси Патрашкова, за да прихване малко занаят. Но да видим, дали Криси ще изпълни обещанието си, да я вземе под крилото си.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nKTy9UiVugk

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Златка мизерствала преди да влезе във „ВИП Барадър“!"

  1. mariq   07.11.2012 at 23:20

    Zlatka i Bagata sa straxotna dvoika

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *