Златка Димитрова шашна с разкритието си за бившата жена на Миро! Виж Тук:

Златка мис Маймуна„Вече не се караме  с майката и бившата жена на Миро. Станахме много добри приятелки, ходим заедно на разходка и се чувствам прекрасно.“

Тези откровения направи  Златка Димитрова, която нагло открадна мъжа на друга и дълго ридаеше, че новата й свекърва не иска да й говори.

Бургаската плеймейтка смяташе, че всички трябва да паднат в краката й и да ги целуват, понеже е хвърлила око на женен мъж и си го е приватизирала, без да се чувства ни най-малко виновна. Тя дори проля горчиви сълзи, че жената на Миро не искала да си другаруват. А свекървата я била проклела и затова изгубила първото си дете.

Сега със същия наивитет, Димитрова се фука, че вече всичко било наред. „Крайно време беше между нас комуникацията да е нормална,“ каза убедено царицата на европейските столици, която не чувства грам неудобство, че все пак е крадла на мъже и е напълно нормална изоставената съпруга да не иска да я вижда и да се държи студено с нея.

Златка бебе111„Толкова харесват бебе Миро, че го гушкат и не искат да го пуснат“, хвали се Златка. Така трябва да се живее, всички да се разбираме и да се обичаме! Но как да те обича жена, чието дете си оставила без баща, тя не си задава изобщо въпроса. Само пърха с изкуствени клепачи и се хвали.

За тези, които се интересуват, тя обясни, че ще заведе бебето си на любимия си къмпинг „Каваците“, за да го калява и пече на слънцето. Вече му била купила всичко необходимо за почивката.

От време на време щяла да го оставя на бургаската му баба и да се връща в София за светските си и служебни ангажименти, като не е ясно какво точно означава това.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *