Златка Димитрова: Пламене, дразниш ме, вън от ВИП Брадър!

Златка Димитрова
Златка Димитрова

  Според моя статистика смятам, че някои от съквартирантите определено са с раздвоение на личността. Или не знаят точно какво искат, или може би са с асцендент Близнак! Промяната в поведението на някои випове е толкова рязка, че се съмнявам да са наясно какво правят самите и къде се намират.

Охх, тази Мира… ама защо така говори тази жена, все гемиите й са потънали! Ама нали е близо до семейството си, до АнитУ? Определено като „проф.“ социолог тя забелязва, че на няколко пъти засяга останалите съквартиранти. И за целта използва времето за обяд! Мира, стига вече… толкова си прозрачна! Думите, които казваш, не излизат истински от устата ти! Определено освен статистиките, които прави след излизането си не е зле да направи рубрика по Нова ТВ – „Бързо, лесно, вкусно с Мира“. Не знам защо, но нещо ме смущава в тази личност, а като се замисля, не я познавам много добре. Дали пък не се осланям на интуицията си? Хммм… сигурно, а тя никога не ме е лъгала.

Пламен Медаров
Пламен Медаров

Нека минем към Пламен, „милионера“ в Къщата, човека със самочувствие без покритие.

Толкова дразнещ в изказа и обноските си! Въздух под налягане. Пази Боже, такава персона около мен!!! Бас държа, че този образ е доста объркан, той със сигурност е Близнак по душа. Определено иска да победи, но няма да стане такъв! Както казвах на Къци! Искаш, ама нема, брат! Брадъра вижда и чува всичко, включително и конспирацията… нали и нас с НиколчетУ ни ловнаха! Окей, агитира друг да номинират, а ти баш между големите шамари отиде! Май на страха от загубата очите са големи.

И след тази издънка отново милите випове са наказани. Като деца, които не са си научили урока. Ха сега, мили мои, наизустете книжката с правила! Забавната част от наказанието предстои… Всички са доста изнервени вече… Май е време да се разчупи ледът и някой да вкара глътка въздух от отвън? Не мислите ли?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *