Златка Димитрова: Лъсна простотията на Мира Радева!

Златка Димитрова
Златка Димитрова

  Не се осмелявах досега да давам оценки за „ВИП Брадър“, тъй като надали аз съм най-точният човек за това. Но вярвам в максимата, че всеки, който има мнение, е ценен. Та хайде и аз да кажа нещичко за тези нови випове, които се настаниха в нашата къща.

Е, ден, два, три, четири, малко по малко всеки забравя за тези сладки камерки, които се въртят и следят випчетата по 24 часа.

Най-коментирано е присъствието на Мира Радева и нейната фамилия. О, милата, цяла година не е виждала дъщеря си и новия си зет, с който щерка-та се е гаджосала и накрая са се взели. Та „Брадърът реши да вкара the whole family.

Социоложката с дъщеря си Анна
Социоложката с дъщеря си Анна

Ами някак си е неравностойно с останалите! Но нека си затворим очите и се насочим към същността на Мира. На пръв поглед смирена, добра социоложка и добре запозната с политиката на Борисов, луда фенка на ГЕРБ! Колко ли добри прогнози е дала за Б. Б.? Хмммм…

И за това нека затворим очи! Но кажете ми, най-добрата социоложка, над 50 години, претендираща за морал, етика и семейство за пример, да заяви пред другата випаджийка Йоана-Йоко: „Ами аз се ***бах с друг, защото мъжът ми ме смяташе за мъжа в семейството и трябваше за всичко да мисля аз!“.

Ехеее, че интересно, много добър пример, мили читатели. Ако мъжът ви нещо туй-онуй, не се замисляйте, скачайте с главата надолу! Риск печели, риск губи, като в едно соцпредаване на една соцличност.

Мира обгиржва младия си съпруг Ивайло Станчев
Мира обгиржва младия си съпруг Ивайло Станчев

Като цяло започна да ми харесва „ВИП Брадър“ 2013! Както винаги продуцентите са си свършили работата прекрасно, а и щом коментирам, значи има материал за това! Само няма да се съглася с изказването на Ваня Червенкова, която ми е приятелка, че досега не е правен по-културен кастинг в историята на „ВИП Брадър“. А този бил с най-добрите бг випове! Ааа, тук няма да се разберем! Всеки знае, ама хайде пак да ви напомня, че най-успешният сезон беше нашият! Няма как да не се знае…

Но нека не бъдем заядливи и да продължим да гледаме сагите в нашата къща…

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *