Златка Димитрова: Лияна много си навири опашката!

Златка Димитрова
Златка Димитрова

  Положението в Къщата заприлича на турски сериал. Стените скоро ще се пропукат от страсти, милувки, целувки, думи, погледи, танци и най-вече грачене, каквото чухме при изпълнението на песента: „Назад, назад, моме Калино“.

Но далеч по-грозно е „моралното“ изпълнение на други личности! Нищо лично, но нали ревем, че имаме деца, че ни липсват, нали уж по тези камерки трябва да им изпращаме целувки, да споделяме колко ни липсват (т.е. да си водим монолог). Вместо това какво виждаме – буйните ласки на многострадалната Геновева.

Аз съм за любовта, за чувствата, но всичко да е умерено! А Тервелчо леко бръкна под халатчето на Лияна, та стана една…

Лияна
Лияна

Интересното се случва на сутринта, когато всички се събудят и все едно нищо не е било вечерта. Започват се едни морални въпроси, които не знам защо се задават, а самата Лияна казва: „Аз нищо не съм направила“. Да приемем, че е така! Съгласна съм, че чувствата идват и те връхлитат… И ние сме били в къщата, но чак да си бъркаме под халатите никога не е било.

Лошо няма двама да се обичат, но какво ли си казват децата им, дето ги гледат? Не че се правя на голяма моралистка, но всичко има граници! Ако се обичат, да се вземат, ама не е това начинът! Ваня се опитва всячески да помогне на Лияна да се кротне, но котенцето е вирнало опашка и това си е!

Фолк звездата Лияна завладя Тервел Пулев в къщата
Фолк звездата Лияна завладя Тервел Пулев в къщата

Марионетката пък се оказа много опърничав, бре, бре, милионерът от Нова Зеландия! Столицата й е Уелингтън.

Този образ също е доста дразнещ с претенциите си и държанието на мачо. Видяхме обаче лика му след обаждането на законната му жена.

Ама защо всички искат да покажат пред децата си „мъжките“ номерца и закачките с момите?

Следващият „уникален“ образ в любовните саги е Йоко – Йоана – момичето, което май е хипнотизирало Пламен марионетката! Бре, бре… Брадърът определено ви обича, той винаги мисли как да повдигне алкохолния градус. Но моля ви, не правете това пред камерите! Изглежда грозно, особено ако става дума за жена. Ех, ех… Йоко! Ванчето трябаше направо да те вкара под душа, а не да те гони из къщата, макар че да си призная, много се смях, беше забавно и детско с това криене зад колоните.

Да не забравяме и Станка, моята фаворитка! И тя танцува с Мариан, но всичко беше много премерено и на моменти хумористично, просто бяха много сладки. Като братчета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *