Златка Димитрова към Недялко: Да ти е*а майката, копеле!

Да ти е*а майката, копеле мръсно!“. Тази вулгарна реплика излязла от устата на Златка Димитрова, която преди дни изненадващо спечели втория сезон на „Биг Брадър Ол Старс“. Псувнята била насочена към Недялко Лазаров и била произнесена още в първите дни на шоуто, научихме от приближени. Просташкият речник на плеймейтката обаче услужливо бил изрязан от продуцентите на риалитито и не е била излъчен в телевизионен ефир. Защо ли, питат се всички.

Златка се правеше на света вода, но не успя да избяга от истинския си образ
Златка се правеше на света вода, но не успя да избяга от истинския си образ

Нашумялата с голите си изяви и участието си в каталози на чуждестранни сайтове за плътски удоволствия бургазлийка влезе за втори път в Къщата, след като при предишното си участие бе публично унижена от Биг Брадър. Едва ли има зрител, който да не помни, че тогава иначе претендиращата с висшето си образование Димитрова, се изложи като двойкаджийка на изпита за столиците на държавите в Европа.

Недялко
Недялко

Този път Черната Златка припна в Къщата с ясната мисия да се покаже, че научавайки столиците, е покачила с няколко стотни коефициента си на интелигентност, и за да агитира зрителите за благотворителната си акция за парализирания при катастрофа Боби, който при особени обстоятелства остава неподвижен.

Златка Димитрова обаче е далеч от образа на праведната и състрадателна девица-богоугодничка, който самата тя си вменява, а и продуцентите се опитаха да й изградят. Изцепки на плеймейтката са останали скрити от очите на драгия зрител, разкриха двама от съквартирантите в Къщата. Поводът миската да си изпусне нервите и да покаже абсолютен деградат бил грандиозният й скандал с Недялко в самото начало на шоуто. Двамата се сдърпаха именно заради благотворителната кауза на Златка. Ямболията я упрекна, че си прави реклама с това, за да се задържи в шоуто и да го спечели. В епизодите драката бе представена по начин, по който колоритният Недялко бе набеден за злорад лицемер, чиито нападки са причинили тежки психически сътресения на огорчената Майка Тереза – Златка. Тя, разбира се, след разправията изля дежурния си тон сълзи.

„Най-важното от скандала обаче не е било излъчено. Като абсолютна простакеса Златка се изкрещя в очите на Недялко „Да ти е*а майката, копеле мръсно!“. Е такова поведение подхожда ли на една жена, която има претендии да е интелигентна и възпитана? Явно и заради това думите й са били изрязани“, допускат бившите съквартиранти на Черната Златка.

Сред тях върви и версия, че е била избрана за победител не от зрителите, а от продуцентите. Самият Ники Кънчев на финала се изпусна, че не Димитрова, а Лео е истинският любимец на нацията.

„Първо Златка им беше най-удобна на продуцентите хората да си кажат: Ето, това момиче заслужава победата, щом се бори да спаси момчето.

И второ – още по време на преговорите са й обещали максимална компенсация за унижението със столиците в миналия сезон“, твърдят бившите съквартиранти на псуващата „звезда“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *