Здравко пий си хапчетата!

Здравко обиди Колева на талант
Здравко обиди Колева на талант

  Грандиозен скандал избухна в „Музикална академия“ и разбуни цялата естрадна гилдия. При последния лайф Здравко от „Ритон“ скочи на Рут Колева и я направи за смях пред всички. Певицата вбеси колегата си с опит да защити нехранимайкото Любен. Татуираният младок, за когото казват, че бил дилър на дрога в миналото си, разпали войната с пиянските си изцепки в академията.

Любен пиел до зори с останалите млади таланти в къщата, и то всяка вечер. Татуираният певец обаче се наливал най-много и вече почти е опустошил наличния алкохол. Той не подбирал и употребявал в несвяст и уиски, и вино, въобще каквото му попадне. А когато се накваси, ставал агресивен. Това особено притесни Здравко от „Ритон“, който дръпна реч като част от журито в шоуто. Певецът заяви, че поведението на Любен е недопустимо.

Рут чака удобен момент, за да си върне на ритонеца
Рут чака удобен момент, за да си върне на ритонеца

Менторката на младока Рут Колева обаче побърза да защити провинилия се младеж с аргумента, че и Рей Чарлз употребявал наркотици, но пък бил велик. Сравнението вбеси Здравко. Сякаш обезумял, той скочи срещу Рут в невиждана истерия. В гнева си ритонецът кресна в лицето на колежката си, че нейното мнение не е меродавно, защото пее в зала с по 200 души публика, от които 30 й били роднини. Реакцията му стъписа дори жена му Катя, която истински се уплаши и се чудеше къде да се дене от срам.

След скандала, който избухна на сцената на „Музикална академия“, Здравко и Рут се сдобриха и даже си размениха любезности. Едва ли обаче ще забравят толкова бързо кавгата. Въпрос на време е Рут да потърси реванш от Здравко за тежките му думи, прогнозират от екипа.

„Той ми се извини след снимките на предаването. Каза ми, че няма нищо лично против мен и че си е изтървал нервите. Не му се сърдя, но бих му препоръчала да си приема по-редовно хапчетата“, поясни пред журналисти ден по-късно Рут.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *