Звезделина Иванова изнудва банкер!

Звезделина Иванова

 Лют рушветчийски пазарлък се развихрил преди началото на “Мис България” между една от претендентките за титлата и известен столичен банкер, чието име услужливо предпочитаме да спестим.

Скандалната варненка Звезделина Иванова се опитвала да си подсигури стабилен финансов гръб, чрез който на финала на риалити конкурса да дефилира под лелеяната от нея корона на най-красивата българка.

С банкера Звезделина я свързало същото, което и с останалите трима известни българи – Слави Трифонов, Красьо Черния и Ники Михайлов. А именно – сексът не за удоволствие, а за шум на банкноти.

Още преди да попадне сред финалистките в конкурса на ТВ 7 и „Hoy Фрейм“, на стройната госпожица й се носеше славата на лековата жена, гравитираща около мъже с дебели портфейли.

Слави Трифонов Ники Михайлов и Красьо Черния

Но голямата бомба избухна зад стените на Замъка на „Мис България“. Съперничката й за титлата, 17-годишната гимнастичка Вили пред цяла България разобличи Звезделина, че работела като момиче на повикване. Даже била професионалистка в занаята. Така умело владеела някои изпълнения, че 7, даже и 8 жребци не можели да я уплашат.

В колекцията от състоятелна клиентела на разкрепостената миска попаднал и въпросният банкер. Противоречиви са информациите дали влиятелният 40-годишен мъж се е възползвал еднократно от уменията на брюнетката, или редовно се е срещал с нея. По-скоро обаче става дума за второто, тъй като господинът още не бил семеен, имал приятелка, но този факт не му пречел чат-пат да удря по чуждо срещу заплащане както правят голяма част от българите със самочувствие на богаташи и милионери.

Приятелката на г-н Кръшкач, разбира се, въобще не подозирала, че зад гърба й той се отдавал на плътски удоволствия с по-младата от него, но доста опитна Звезделина. Хитрата варненка използвала именно рогоноската, за да осъществи подмолния си план „Аз ще съм новата Мис България“.

Преди старта на риалитито смуглото произведение на пластичната хирургия натиснало банкера да финансира изявата й. Демек – да плати на продуцентите короната й. Говори се, че Звезделина се пазарила със заможния си любовник да „спонсорира“ конкурса с 30 хил. лева, които щели да й гарантират титлата.

Заплашила дори, че ако мъжът се стегне и не подсигури парата, ще му се наложи да си търси нова приятелка. Тя щяла да узнае за всичките му изневери, и то в детайли. Мълви се още, че скандалната моделка притежавала секс компромат, с който смятала да съсипе не само личния живот на милионера, но и градената му с години кариера на кадърен и начетен финансист.

Ако се вярва на клюката, банкерът приел на сериозно заплахите на Звезделина и след влизането й в шоуто потърсил контакти с продуцентите му. Те приели присърце проблема на човека, но отказали да приберат рушвета. Така варненката набързо била натирена от предаването.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *