Звездата от „Къде е Маги?“ – Евелин Костова – с гадже от Перник!

Евелин Костова

  Изпълняващата главна роля в сериала „Къде е Маги?“ Евелин Костова не успя да повтори успеха на колежките си от „Стъклен дом“ Луиза Григорова и Радина Кърджилова. Въпреки не особено ударния си дебют обаче тя не страда от липса на самочувствие. Нахъсана е да става голяма звезда и е щастлива, че има шанса да работи с актьори от ранга на Георги Стайков и София Кузева. Последните двама играят нейни родители в сериала.

Началото на биографията на Евелин е поставено преди 19 години в Перник. Името на актрисата идва от култовия някога сериал „Наследството на Гулденбургови“. Майката на Костова много харесвала главната героиня и решила да кръсти щерка си на нея.

Първите десет години от живота на хубавицата минават в съседния на Перник Радомир, където тя е оставена на отглеждане при баба си и дядо си. Именно там майка й я записва на уроци при своя позната актриса.

 

"Къде е Маги?"

По-късно, когато заживява в Перник с родителите си, напористата Евелин сама си намира къде и при кого да тренира артистизма си. Записва се в детско-юношеския театър „Мускетарите“ с ръководител Ваня Микова.

Евелин често трябва да изпълнява мъжки роли в постановките, защото момчетата са дефицит в ученическата трупа.

Споменатата Ваня Микова е жената, която я подготвя и за тежките кандидатстудентски изпити в НАТФИЗ. Желанието на Евелин е: „Драма или нищо!“. Изпитната комисия преценява, че девойката действително става за актриса и от тази година Костова е първокурсничка в театралната академия. Перничанката е в класа на Стефан Данаилов и според клюката вече е успяла да се наложи като негова любимка.

За разлика от повечето си колеги в курса, които дори не са дишали въздух от снимачна площадка, Евелин има привилегията да участва в сериал с куп звезди. Запитана как точно тя е избрана за ролята на Маги, красавицата вдига рамене и отговаря, че просто е получила шанс от съдбата и не пропуснала да се възползва от него.

Истината обаче е по-различна. За основна героиня в поредицата първоначално е избрана не Евелин, а сестра й Деница. Един ден, докато се лашка в столична маршрутка, девойката е забелязана от возещата се до нея Нели Димитрова – сценаристка на „Домашен арест“, поредица, продуцирана от компанията „Медиа про“, която произвежда и „Къде е Маги?“. Кинаджийката харесва Деница и я заговоря. Предлага й да дойде да се пробва на кастинга за новия сериал. Дизайнерката на мебели, която е с 4 години по-възрастна от Евелин, обаче отхвърля поканата. За сметка на това препоръчва сестра си, която в онзи момент е още ученичка в пернишката икономическа гимназия.

След като е осведомена от кака си за въпросния разговор със сценаристка-та, Евелин не губи време и тутакси изпраща свои снимки на продуцентския екип. Година по-късно тя получава обаждане да се яви за ролята на Маги. А след кастинг в три кръга е одобрена.

Месец след старта на поредицата, перничанката споделя, че се чувства страхотно след бързо спечелената популярност. Твърди, че животът й е започнал да се нарежда в правилната посока и е безкрайно щастлива от това.

Девойката доста си е повярвала и досущ като големите звезди се опитва да пази в тайна личния си живот. Нейни познати обаче издават, че сърцето й не е свободно. От няколко месеца Евелин си имала гадже от Перник. Дали обаче близкият на сърцето й младеж кара голф, каквато е модата в този град, информаторите не уточняват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *