За какво излъга Златка Димитрова във “ВИП Брадър” и коя е истината?

Черната Златка

Яхналата медийната вълна в момента – Златка Димитрова, се оплете като паламуд в рибарска мрежа в собствените си басни, докато беше във ВИП Брадър, коментират зрителите на предаването.

Басните с които плеймейтката успиваше зрителите и  съквартирантите, бяха изпълнени с очевидни лъжи и коренни противоречия. Именно тези факти накараха  много от феновете на риалитито се съмняват в тяхната истина.

Едно от най-силните е в това – Златка твърди, че никога не е имала богато гадже, но след малко започва да се хвали със супер заможен грък, с когото живеела, като кралица на семейни начала, в Южната ни съседка.

Кога лъже, когато казва, че парите нямат значение за нея или че за нищо на света не би се хванала с учител? Освен това нямала никакви кинти, а по себе си има пластични операции за няколко стотици хиляди левовете? – задават си въпроса феновете на “ВИП Брадър”.

Тези факти хвърлят сянка върху другите и две твърдения, с които обича да се кичи, че е искрена и пряма, коментират интернет потребителите изцепките на силиконовата мадама.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/eoSN9tRWgXs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *