Защо Тони Димитрова не участва в “Африка”?

Тони Димитрова е била един от възможните участници в „Африка: Звездите сигурно са полудели“. Певицата е била готова на авантюрата, защото африканската екзотика я привлича, разкри дамско списание. Защо все пак не се е стигнало до участието?

Мигове от екзотичното посещение на Тони Димитрова в Африка, но не в „Звездите сигурно са полудели"
Мигове от екзотичното посещение на Тони Димитрова в Африка, но не в „Звездите сигурно са полудели“

„Това беше през лятото, бях поела много ангажименти и нямаше как да прекроявам графика си. Не мога да бъда некоректна“, пояснява Тони. Два месеца по-късно тя все пак посети най-колоритния континент. Подари си преживяването като обикновен турист, а не като герой от риалити.

Тони Димитрова Африка„Бях в ЮАР, в Замбия и Зимбабве. Видяхме водопада Виктория, нос Добда Надежда, Кейптаун, Иоханесбург. Ходихме и на сафари. Компанията беше фантастична, а организацията – най-добрата. Нямаше ги българските цигании и простотии. Хората бяха точни като швейцарски часовник“, предава емоциите си бургазлийката.

Тази година тя наруши традицията да готви постни ястия за Коледа. Тони отново посрещна празника със скъпа приятелка, с която приготвят традиционните неща за трапезата на Бъдни вечер. „Този път ще се скрием на едно местенце на нас да ни готвят“, издава в аванс изпълнителката на „Ах, морето“.

Звездата отказа да пее във Варна в нощта срещу първи януари, въпреки че отново имала покана, за поредна празнична изява. Премислила и отсякла, че „не бива да пресолявам супата, за да не им втръсне на хората“. Приела поканата да весели жителите и гостите на курорта Велинград. От издаването на първия си албум през 1997 г. във фирмата на Дора Чернева, ъ е сред най-търсените за концерти и участия. Досега тя нито веднъж не си е почивала на новогодишен празник. Пропуснала само в годината, когато родила дъщеря си Магдалена. Избрала да посрещне новата 2000 г. с кърмаче на ръце и да задържи тази тръпка за цял живот, отколкото да гони работа, пари, аплодисменти… Този декември тя също имаше твърде натоварен график. Едно от най-специалните й участия бе на благотворителен концерт за детенце, което се бори със страшна болест.

Толкова тъжни неща чувам които са контрапункт на моята уж весела професия. И ми се иска, нека не звучи популистко, да сме живи и здрави! Но не само ние. Да са живи и здрави хората, да са спокойни! Да има повече радости, по-малко драми! Да стане животът ни по-светъл и по-човешки! Нека добрата новина да е добра новина, а не лошата!“, нарича Тони в навечерието на новото начало – 2014 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/fTPWUg19sok

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *