Защо Иван Ласкин не влезе в „Биг Брадър All Stars“

Иван Ласкин
Ваня Червенкова, Соня Колтуклиева и Къци Вапцаров до последно са били на кантар за новия сезон на „Биг Брадър All Stars“ след като разбрали, че ще трябва да делят един покрив с конфликтния и хлевоуст актьор, почитател на чашката Иван Ласкин, научи Сензация.нет“ от свои източници в шоуто.

Васко да Гама от село Рупча от едноименния филм в последния момент е отпаднал от звездната селекция, която в понеделник заживя в най-популярната къща. Според нашите информатори щом разбрали, че Ласкин ще участва, Червенкова, Соня и Къци обявили на продуцентите, че няма да подпишат договорите си. Ултиматумът си е свършил работата и продуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев са предпочели да се откажат от Ласкин за сметка на останалите трима. Още повече, че с голяма мъка селектирали съквартирантите.

Учудващо Иван Ласкин приел спокойно новината, че ще трябва да се прости с предварително уговорените към 25 хил. лв. и се примирил с ковентаторските си хонорари от по 300 лв. на предаване.

Съпругът на Алекс Сърчаджиева се изявил като откровен простак по време на финалното предаване на „ВИП Брадър“, разбра още „Сензация.нет“. В студиото Ласкин се появил заедно с Андрей Слабаков, за да подкрепя жена му Ернестина, която загуби шоуто от Джино Бианкалана. Преди това актьорът обърнал неустановен брой чашки за отскок, но по миризмата, която се носела около него със сигурност не са били една и две. Ласкин лъхал от 20 метра на алкохол, а клакьорите в публиката, седящи през 2-3 стола от него едва оживели от изпаренията.

Неадекватното поведение на Ласкин озадачило дори компаньона му Андрей Слабаков. Режисьорът няколко пъти сбутвал приятеля си в ребрата, за да го усмири.

„Той и Андрей не беше съвсем трезвен, но Ласкин се изложи зверски. По време на рекламните паузи псуваше цветисто Ернестина Шинова. Не му се висеше в студиото и се нервираше, че тя не излиза от Къщата. Директно си я попържаше пред мъжа й“, разправят шокирани от поведението на известния актьор присъстващи в залата.

Това не е първата пиянска изцепка на Иван Ласкин и то на публично място. Преди време екипът на „Папараци“ го засне да шофира след употреба на алкохол. Самият той не крие, че има огромни проблеми с този свой порок и не може да се справи със зависимостта си към чашката.

В предаването не влезе и Мариана Попова, въпреки, че е имала подписан договор. В неделя от предаването й се обадили и й обяснили, че нямат нужда от нея.

Според запознати причината била, че Попова се опитвала да изнудва продуцентите за по-висок хонорар, което ги вбесило.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *