Защо Боби Къртицата си показа члена на Евгени Минчев

Евгени Минчев обещал на Борислав пари и слава срещу снимки на еректиралия орган!

Борислав Евгени

Голите снимки на Борислав Атанасов, познат повече като Боби Къртицата от риалитито на Иван и Андрей по всяка вероятност са били предназначени за Евгени Минчев. Без въобще да подозира, че срамотиите му вече обикалят медийното пространство, мусколягата направи това шокиращо признание в Къщата на „Биг Брадър Ол Старс“, където съжителства под един покрив с лорда.

Казанлъшкият плейбой се запознал с Евгени Минчев след втория сезон на „Къртицата“. Засекли се случайно на светска проява. От дума на дума паркетния лъв вербувал здравеняка за свой клиент. омаял го, че има достатъчно връзки, за да му урежда занапред професионални ангажименти и да го вкара в софийския елит. За тази услуга, по думите на Борислав, най-известния пиар не му поискал пари, а малко по-нетрадиционен хонорар. Евгени настоял да разгледа по-отблизо половия атрибут на Борислав Атанасов. Искането му било изпълнено още на следващия ден.

„Снимах си оная работа. Направих 5-6 снимки, които му изпратих. Всъщност истината е, че Евгени никога не е искал секс от мен. Отношенията ми с него са били само професионални. Той си пада по по-извратени неща“, скандализира Боби Къртицата.

Боби Къртицата гол

Един от фетишите на светската особа бил да мирише мръсни чорапи. При една от срещите между двамата, бившият ватман инструктирал здравеняка няколко дни преди следващото им рандеву да ходи с едни и същи чорапи. От гнусната миризма, която се разнася от непраните изделия за мъжки долни крайници, Евгени изпитвал наслада за обонятелните си сетива.

Разбира се не е изключено снимките на голия орган на Борислав, които се появиха първо в „Сензация.нет“ да не са от същата му частна фотосесия, с която си е платил реклама на лорда. Ако е така обаче, още по-зле за него – значи му е хоби да си развява безсрамно пикалото. Това само ще затвърди плъзналите слухове, че мачото с претенции за изкусен любовник си заработва част от прехраната като жиголо.

Всички тези подробности, които Боби Къртицата разказа пред Ваня Джаферович с цел да очерни дълго градената репутация на популярния светски хроникьор, всъщност забиха огромен пиран в собствения му ковчег. Висшето образование на казанлъчанина от Бостънския университет не се оказа достатъчно за да „стопли“, че по този начин изложи и унижи и самия себе си. Брадърът всъщност сам посочи своята цена, срещу която е способен да продаде собственото си достойнство. Та ако ще и за едната слава. И тя е точно един еректирал член- неговия!

Виж шокиращите признания на Борислав Атанасов в „Биг Брадър Ол Старс“! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *