Захари Бахаров партнира на Жан Клод Ван Дам в киното!

Захари Бахаров

Лошото момче на българското кино, Захари Бахаров ще участва  в последния екшън, сниман в България. Талантливият актьор, познат на публиката от сериала на БНТ „Под прикритие“, ще бъде партньор с роля във филма, на холивудската звезда от белгийски произход Жан Клод ван Дам.

Според мълвата, ролята на Бахаров щяла да е не особено голяма, но Захари е доволен, все пак ще може да я включи в актьорското си портфолио като роля за американски екшън. Екипът, който ще снима въпросната пуцалка ще е предимно български, но режисурата и главите герои ще са американци. Засега от нашенския екип не казват кога ще бъде началото на снимките. Мистерията наистина е  голяма, защото за разлика от друг път, този път Жан Клод пристигнал потайно в София и

Жан Клод ван Дам

почти веднага щял да започне участието си по филма. Според плановете на продуцентите, зрителите ще могат да се насладят на филма още догодина. Според сценария, действието му ще се развива някъде между границата САЩ и Канада в отдалечена от цивилизацията област. Там двама върли врагове ще трябва да заровят томахавките на войната и заедно с дружни усилия да разбият наркокартел.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *