Захари Бахаров зарадва жена си с нестандартен подарък! Ето как актьорът глези половинката си:

Захари БахарВсяко лято Захари Бахаров  води семейството си за един месец в Лозенец, където всички се отдават на релакс в една и съща скъпарска  вила, взета под наем.

Лозенец се превърна в Меката за родния тв елит, известен сред богаташите и  местните като лятната София. Там отмарят най-големите тузари, организират си купони на лунна светлина с много алкохол и други развеселяващи субстанции. И докато неангажираните двойки се кефят на морето и останалите благини, семейните поставят на първо място забавленията за децата си.

Захари искал всички да си отдъхнат пълноценно и особено жена му Диди Алексиева, която отглежда отрочетата им – Максим и Кая.

В София специална жена се грижела за чистотата на дома, пазарувала, готвела и оставяла време на Диди да обиколи магазините и да се сдобие с някоя нова дрешка.

Същия лукс Бахаров предоставил на съпругата си и в Лозенец. Той наел безработна местна жена да им бъде прислужница. Тя трябвало да почиства след всички, да оправя спалните, да сменя чаршафите и да доставя пресни продукти от близките села, с които да прави вкусни странджански манджи.

Семейството не искало да се храни в ресторант, нямало доверие какво му поднасят готвачите и дори рибата купували сурова, а прислужницата я правела по техен вкус.

Захари женаГовори се, че актьорът е разглезил жена си до такава степен, че изобщо не й разрешавал да се докосва до домакинска работа  и да цапа нежните си ръчички– единственото й задължение било да се занимава с двете им деца , които пък  никак не се славели с хрисими характери. Двамата били буйни и непрекъснато правели бели.

В София имали занимания, ходели на различни тренировки и курсове за малчугани, но на морето му отпускали края и успявали на моменти да подлудят търпеливите си родители.

Захари се колебаел дали да не наеме и детегледачка, но накрая решил, че ще се справят с двете си рожби, като всеки поел отговорност за по една. Максим и Кая обичали да си играят в басейна, или да си правят индиански колиби на двора, а на морето направо били неудържими.

Да се чуди човек как другите семейства с две деца се оправят с потомството си, одумвали го от гилдията, но на Бахаров не му пукало, защото имал пари не за една, а дори за пет прислужници, стига да му потрябват.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *