Захари Бахаров е № 1 по заплата у нас! Виж колко получава:

Захари Бахаров
Захари Бахаров нещо е започнал да го раздава истински гангстер и в живота. Култовият му образ на Иво Андонов в „Под прикритие“ явно не му влияе добре. В лотарийната игра той е мил и ведър, раздава пари на жадните за лесно забогатяване хорица. Щом изключат камерите обаче гологлавият шоумен се превръща в безцеремонен и заядлив юначага.

„Въобще не се чувствам длъжен към никого. Сблъсквам се с потресаващи глупости, бездарие и липса на елементарни професионални познания навсякъде около мен. Много внимавам с кого ще работя и дали ще се разберем с него“, категоричен е 35-годишният актьор.

Злият нрав на Бахаров явно не стряска продуцентите, които продължават да наддават за неговите услуги. Той може да се похвали с най-високия хонорар от всичките си колеги в 5-тия сезон на бандитския сериал, който в момента се снима и ще тръгне по екраните догодина.

Акциите на Бахаров съвсем се вдигнаха след като участва в „Игра на тронове“, пък дори и с епизодична роля. За снимките му се налага да размахва 8-килограмова брадва над главата си и си прави каскадите сам.

„Захари в момента е най-успешния български артист и той много добре го осъзнава. Ролята му на водещ на лотарията обаче го вкара директно във всеки български дом. Всъщност единият от директорите на играта по Нова тв. искал да заложи именно на него като лице, защото бил фен на „Под прикритие“ и много харесвал героя му. Сериалът безспорно му помогна и затова Захари склони да се снима в новия сезон за сравнително скромен хонорар, който пак е по-голям от тези на останалите“, обяснява колега на тв. звездата.

Захари Бахаров

Самият актьор обаче не крие, че му е дошло до гуша от коментарите колко е забогатял. Другото, което го изкарва от нерви са опитите на непознати да му разкажат собствените си бандитски истории.

„Спира ме някакъв пич и започва да реди небивалици, които завършва с клетвата: „Това ти го разказвам от първо лице. Казвам ти го от опит“. Наслушал съм се на какво ли не. Ако тези хора бяха истински гангстери, не биха дошли да си говорим. Пък и да са, аз не съм Франк Синатра, та да си ставаме близки“, отсича водещият.

Звездата от „Дзифт“ от малък расте с идеята, че истинския мъж е този, на когото никой не може да въздейства. Най-големият пример за него в живота е баща му, когото загубва преди няколко години.

„Татко си отиде без време и не мога да свикна с тази мисъл, трудно ми е. Той не беше някакво артистче като мен и брат ми. Беше голям мъжкар. С него минахме през всички етапи, през които минават един баща и неговият син. Когато бях в пубертета се карахме жестоко, а после станахме истински приятели. С майка ми се разведоха цивилизовано, когато с брат ми бяхме вече големи хора. Родителите ми бяха в идеални отношения до последния ден на татко“, споделя Захари. Той омеква само пред своята съпруга и майка на двамата му синове – Диана Алексиева. Дори миловидната журналистка обаче не е способна да укроти напълно лошото момче в своя известен и много желан мъж.

„Жените са луди по Захари и постоянно му се свалят. Той не е от желязо и често си позволява удоволствия извън семейното ложе. Но се прикрива много добре и никога не позволява прегрешенията му да стигнат до Диана. самата тя му е дала картбланш да си хойка, но само за спорта. Сериозните авантюри са забранени“, разкрива познат на двойката.

Захари Бахаров

Бахаров може и да е истински секссимвол, но се оказва изключително притеснителен, когато се стигне до събличане пред камерата. „Всеки човек е уязвим когато е гол. Много мразя да снимам секссцени. Най-лошото е ако някой от екипа започне да се прави на интересен и да пуска шегички. Ако се стигне до там, съм способен да го изхвърля с диви ритници и шамари“, заканва се топ актьорът. И после бърза да се оправдае, че мрази насилието и не прилага такова у дома.

„Моите деца никога не са били и няма да бъдат бити, както не съм бил бит в щастливите си младини. Силно се надявам винаги да отстоявам тази позиция, стига да не откача на стари години“.

Да имаш семейство е много отговорно. Трябва да внимаваш, да полагаш непрекъснати грижи за всичките му членове, да се постараеш да са щастливи и да не прецакаш нещо нарочно“, смята популярния съпруг и баща. Той се хвали с „убийствено“ детство, прекарано в старата част на кв. Овча купел в София.

„Приятелите ми бяха деца на дипломати – араби, чернокожи и какви ли още не. Правехме страхотни щуротии. На 16 години признавах само звезди като Кърт Кобейн и въобще не ме трогваха комерсиални и продажни типове като мен в момента“, признава Бахаров.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *