Запалянковците за Бойко Борисов: Да остави държавата и да се занимава само с футбол

Бойко Борисов вкара и на шампионите

  Милиони български мъже се върнаха в най-ранното си детство, когато гледаха репортажите, в които се вижда как Бойко Борисов вкарва 4 гола в мач между шампиона „Лудогорец“ и „тигрите“ от неговия отбор „Витоша“ (Бистрица). „Като тригодишно дете татко така ме оставяше да вкарвам и да се радвам, възкликна разградски запалянко, който преди това онемял гледаше на живо кича на терена.

По време на зле режисираната забава видяхме как национали и професионални футболисти спират да играят, за да може премиерът Борисов и олигархът, собственик на „Лудогорец“, Кирил Домусчиев да отбележат по 4 попадения за крайното 6:6.

Борисов и Домусчиев

В този мач на потресаващото натегачество и развалени нрави се унизиха да участват освен шампионите от „Лудогорец“ и националите Станислав Манолев, Иван Бандаловски, Ивелин Попов, както и Жуниор Мораеш и Симеон Райков, които се включиха в придворния тим на Бойко Борисов. Преди това се очакваше и Бербатов да се включи в излагацията, но суперзвездата на българския футбол се усети, че ще стане за смях, и отклони поканата.

Премиерът демонстрираше комплексите си след всеки отбелязан гол, а публиката му се смееше, че си е сбъркал професията и за държавата ще е далеч по-добре да се отдаде изцяло на футбола. „По-добре да загроби само футбола“, изчисляваха по-малкото зло запалянковците.

Паметливи припомнят, че именно на „Лудогорец Арена“ Бойко бе освиркан миналия септември от агитката на „Левски“. После милицията на ГЕРБ си отмъсти и би с палки ултрасите на „сините“. Направи го дни по-късно по време на дербито с ЦСКА. За радост на премиера в театрото между „Лудогорец“ и неговите „тигри“ отсъстваше агитката на „Левски“.

Мирните граждани на Разград само се смееха на желанието на един 53-годишен мъж да се прави на футболист. „Килограмите му издават каква е ситуацията, но поне да си беше боядисал косата досетливо подхвърли млада жена от трибуните. Други загрижено шушукаха, че са притеснени за психическия статус на премиер-министъра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *