Заменят Вихра от „Споделено с…“, с Кали!

Вихра и Жоро Игнатов

Бившата съпруга на опосума Иван- Вихра, която наследи фолк певицата Камелия в тв шоуто по TV7 „Споделено с…“, отстъпва мястото си на Кали. Това го разкрива самата Вихра на страницата на предаването във Фейсбук.

Водещата споделя, че от есента Кали ще води актуалното токшоу. „Мили приятели, питате какво става с предаването, на десети септември ще почне излъчването на новите епизоди  до 21 септември, след това ще се разделим.

Предаването ще продължи да се води от чалга звездата Кали“ ,споделя Вихра. Мълвата гласи, че заедно с водещата си тръгва и  целият редакторски екип, правещ предаването до сега. Красавицата завършва с думите, че се надявала скоро отново да се срещне с публиката в ефира на друга телевизия.

Кали

Като приканва феновете вече да й пишат в личната Фейсбук страница. Колкото до това дали е истина, че изпълнителката на „Така ми говори“ ще я смени на стола в предаването, все още не е потвърдено официално.  Да си припомним, че Кали има опит като водеща във втория сезон на риалити формата „Размяна на съпруги“, който вървеше по Pro.BG.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PYfFr5zDaiQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *