Закопчаха колата на Славена Вътова 4 пъти за седмица

Славена Вътова освен Мис България може да грабне приза и Мис паркиране

Само в рамките на една седмица Мис България 2006г. е била глобена четири пъти, защото е паркирала неправилно автомобила си на територията на София. За злополучната си серия паркиране разказа самата Славена Вътова. Красавицата сподели, че единият път се е сдобила със скоби на личния си автомобил, защото не си е платила таксата в синята зона.

Славена Вътова в компанията на Евгени Минчев

Последният  си гаф при паркиране пък моделката сътворила само за 12 минути, тъй като с толкова просрочила престоя си отново в синя зона в столицата.

Славена Вътова обаче гледа с чувство за хумор на своята дилема с паркирането и споделя, че вече ще си иска намаление, когато паркира в синя зона, защото е редовен клиент. Миската разказа още, че нейни близки приятели вече са й предложили и варианти, как да се справи със своя проблем. Славена Вътова сподели,  че вече има оферти за личен шофьор или пък идея  да си слага сама скоба на колата, която да заблуждава контролните органи.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Закопчаха колата на Славена Вътова 4 пъти за седмица"

  1. Xakepa   12.03.2012 at 1:41

    Тая па, колко пъти трябва да я глобяват, че да разбере как и къде се паркира бе … ама то не може с две добрини и ум и красота

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *