Задигнаха вибр*тора на Кичка Бодурова

Поамериканчена, певицата не крие, че ползва силиконов член в самотните си нощи
Поамериканчена, певицата не крие, че ползва силиконов член в самотните си нощи

Прословутият вибр*тор, с който си посяга Кичка Бодурова, бил една от дребните вещи, изчезнали от дома й при обира навръх Коледа, шушука се из Шесто РПУ. Естрадната певица, която стигна до финала на „Музикална академия“, но отстъпи първото място на Поли Генова, получила обаждане от полицията, че неизвестни засега лица са ограбили къщата й в баровския квартал „Симеоново“.

Имотът на Бодурова бе отарашен навръх Коледа
Имотът на Бодурова бе отарашен навръх Коледа

Апашите изчакали Кичка да отлети за Щатите, където живее със семейството си от години, и тогава нахлули в двуетажната постройка. Къщата била подсигурена с охранителна система която се задействала вечерта около 19 ч.

При първоначалния оглед ченгетата не констатирали липсата на скъпи вещи, телевизорите и друга техника били непокътнати. „Сигурно са търсили пари и злато, но кой в днешно време държи такива неща под юргана?!“, надсмива се над злодеите Кичка.

За техниката може да не й пука много, но за любимия й вибр*тор – със сигурност. Ченгетата, пристигнали да огледат къщата, установили, че луксозната кутия с ер*тичната играчка е празна.

„Може и Кичка да си го е взела зад океана но може и крадците да са го задигнали. Колегите обаче предпочели по телефона да не й съобщават за липсата на вибр*тора не само от неудобство, но и защото знаят, че тя е доста привързана към него“, мълви се из коридорите на 6-о Районно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/Ql6iMO3gtTY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *