Забраниха плакат в подкрепа на Стилиян Петров!

Стилиян Петров

Шефовете на  клуб Астън Вила приеха скандално решение забраняващо разпъването на гигантски постер  в подкрепа на борещия се с левкемията капитан Стилиян Петров.

Всъщност босовете на клуба нямат нищо против Стенли, дори напротив, мотивът им е че огромните плакати пречат на  видимостта на зрителите. Затова тимът от Бирмингам ще ограничи опъването на транспаранти с голяма площ  по време на домакинските срещи.

Но поводът за забраната идва от плаката с надпис „Има само един Стан Петров“, опънат от членовете на фен фракцията „Бригада 1874“. Почитателите бяха опънали плаката при загубата на тима от Евертън с 1:3.

Стенли

Плакатът бе предаван над главите на хората зад една от вратите на стадиона „Вила Парк“. Това подразнило групичка от десетина зрители, които подали оплакване в клуба, че не успели да фиксират погледа си на стадиона и трансперантата им пречела да се насладят на играта.

Даже някой по-нагли от тях си поискали обратно парите за билетите, ако Астън Вила не им осигури добра видимост през цялото време на мачовете. Заради тези претенции,  ръководството на „Вила“ бе принудено да обяви абсурдната забрана.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/i2tRlrwDets

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *