Жоро Главата забременил нарочно Преслава, тя махнала бебето

Преслава

  Аборт е причината за раздяла на Преслава и поредния й любовник Георги Славов – Жоро Главата, разбра се от достоверни източници. Фолкзвездата зачена докато кръшкала на официалното си гадже Георги Станоев – Бирмата със наследника на сикаджийския бос Стоил Славов. Приближени до Бирмата от Перник разкриват, че певицата се е върнала при него посрамена, след като Жоро Главата умишлено я заплодил.

Преслава нямала абсолютно никакво жилание да става майка и била ужасена от липсата на месечното си неразположение по средата на този месец. Когато му съобщила новината, по реакцията на любовника си Преси разбрала, че той нарочно я е забременил. Като й направи дете Славов искал да си гарантира нейната вярнст и сигурността във връзката им.

Жоро Главата

Певицата никак не се поколебала преди да направи аборт и тутакси се отървала от нежеланата бременност.

Този аборт не е първият на певицата. В началото на тази годината тя чакала бебе и от предишния си любим – баровеца Цветелин Маринов -Цуни. Въпреки че рискувала да увреди детеродните си функции обаче, Преслава се отървала бързо и от тази бременност.

Решението й коствало раздяла с Жоро Главата, който бил бесен, че на своя глава е убила общото им бебе. Така засрамената певица с подвита опашка се върнала при пернишкия си любим Жоро Бирмата. Преслава не отрича, че той е най-свестният от всички нейни мъже и се чувствала най-добре единствено с него. Близки до Станоев се чудят как той и родителите му, чиито милиони харчи младежът, са се съгласили да приберат невярната певица.

Преслава и Бирмата

Факт е обаче, че той преглътнал унижението и отново е с фолкзвездата. Нещо повече – той се грижел за нея както преди и се стараел нищо да не й липсва. Това според запознати е и причината Преслава най-сетне да се реши на сватба и да му обещае сърцето си.

„Колко народ мина през това момиче. Обяснява все, че търси истинската любов, а си избира само лигави новобогаташчета. Вероятно е разбрала, че с глупостите си няма да стигне до никъде, най-малко да си намери мъж, който да я гледа“, коментират и близки до звездата. По думите им за аборта на Преслава никой от семейството й не знаел. Роднините й хал хабер си нямали, че фолкзвездата е огън в леглото и сменя мъжете като носни кърпички.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Жоро Главата забременил нарочно Преслава, тя махнала бебето"

  1. stanka   13.05.2013 at 13:04

    ma kakva tapa4ka si ma kurvo mrasno ma na kakva se praviw ma mangalke mrasno ma laxunkeeeee :P;p:P:P:P:P

    Отговор
  2. stanka   13.05.2013 at 13:07

    ma tapanarke tvoqt glas e na umrqla kokowka samo kato to 4uvam pesnite
    senoo4e sam na gundola taka mi se povrawta :P:P:P:P:P:P:P
    :D:D:D:D:D:D:D:d

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *