Жестоките драми в живота на Ани Салич – 2 част

Продължение от 1 част:

Ани Салич
„Не помня нищо, бях в безсъзнание. После разбрах, че са искали да умъртвят плода, за да ме спасят. Слава Богу, ояви се един млад лекар, който ме прие като близка, защото бе ходил в родния ми Благоевград и е имал гадже там. Той се зарече, че докато сърчицето на бебето ми не спре да тупти, няма да го махне. Бях на системи, цялата надуппчена и ми вливаха какво ли те. Освен това пиех над 20 хапчета дневно“, спомня си Ани Салич.

През този период тя не знаела дали е жива или умряла и единственото, което правила било да се моли за детето. Няколко месеца останала на системи и лекарства в белградската болница. Но за щастие мъките й били оправдани, защото родила живо и здраво бебе.

„Нямаше да си простя ако се беше случило нещо лошо с Лазар. Вината беше моя, защото не съобразих, че като бременна трябва да лежа и да си почивам, вместо да шофирам сама до Сърбия“, споделя водещата.

За разлика от първата й бремонност, втората била много по-спокойна. Ани роди дъщеря си Хана на 36 години и насъбрания опит си казал думата. В началото изпитвала страх, че случката от преди време може да се повтори. Но бързо се успокоила и си казала, че този път няма да допусне такова нещо. Салич започнала да се храни здравословно, почивала си повече и бременността преминала безпроблемно. Въпреки че хапвала предимно плодове и зеленчуци, до раждането новинарката достигнала рекордните 100 килограма, защото приемала хормонални хапчета, които дали отражение върху нейния метаболизъм и трупането на тлъстини. Приятелите на Ани издават, че в този период тя изпаднала в тежка депресия заради външния си вид. Борбата й с излишните килограми и до днес не спира, а теглото й през годините варира в различни посоки.ани салич

„След раждането на Хана свалих 30 килограма за 6 месеца с много глад и лишения. Минах на плодове и чай, но не съм ходела в клиники. Човек трябва сам да прецени от какво се нуждае организмът му без да вреди на здравето си. На мен ми е най-трудно да се въздържам от кулинарни изкушения вечер, когато се прибера вкъщи. На работа е по-лесно, защото съм затрупана със задачи и не се сещам за храна“, разказва Салич.

Водещата твърди, че харесва професията си и с голямо удоволствие ходи на работа. Дори след двете раждания не се задържала дълго вкъщи и побързала да се върне към ангажиментите си. Истинско изпитание за нея обаче било напускането на Бтв и преместването й в Нова телевизия. Тогава колегите й я обвинили в алчност и я нарекли сребролюбка.

Ани Салич и съпругът й Бранко

От ръководството на Бтв ми предложиха заплатата ми за 10 години като еднократен бонус, но аз избрах да си тръгна. Ставаше въпрос за сума от порядъка на 500 хил. лв. Отказах! Не всичко опира до пари. Няма да простя на хората, които ме обидиха и ме нарекоха с грозни думи“, категорична е звездата на Нова телевизия.

Тя твърди, че сега се чувства щастлива на работното си място и добре се разбира с колегите си. Ани гледа с усмивка на изпитанията, през които е трябвало да премине, и вярва, че за своите 46 години е постигнала много. Водещата се надява да продължи да се развива в професионален план и да намира повече време за семейството между журналистическите си ангажименти.

Към първа (1) част кликни ТУК

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *