Жени Калканджиева посече любовниците на Тачо: Тъпи и грозни селянки!

Жени хубаваЖени Калканджиева си отмъсти на всички бръмчалки, който са се докосвали или отърквали в нейния Тачо.

Тя буквално помля тунингованите дами, които нямат самочувствие без силикон и лягат под ножа при вида на всяка бръчица, за да се наблъскат с ботокс.

Жените трябва да бъдат с естествените си форми и да се гордеят с това, което им е дала природата, категорична е Калканджиева. Обратното показва ниско самочувствие и фалш, категорична е най- успешната „Мис България“.

Тя опроверга слуха, че също си е правила корекции по лицето. „От време на време си правя процедури в козметичните салони – маски, озониране, такива неща, които са напълно нормални и всяка жена би трябвало да се грижи за външния си вид. Никога няма да легна на операционната маса, за да ги слагам силикон в бюста, нито пък ще се съглася да бодат лицето ви с инжекции. Имам нормален бюст, средна големина, не е провиснал, харесвам го и не бих използвала триковете на пластичната хирургия, за да слагам разни изкуствени неща в тялото си“, смело заяви шестата в света.

„Като напълнея, пазя диети и спортувам, за да сваля килограмите. Не отивам да ми източват мазнините с липосукция. Като изгоря на слънцето, използвам хидратиращи кремове, а понякога и маски с кисело мляко и краставица. Не си бия ботокс в лицето“.

Жени, Тачо„Всички тези момичета с инжекции в лицето и изкуствени гърди приличат на мумии и ще се сбръчкат рано-рано. Те използват телата си да ловят мъже с тях, но толкова си приличат една с друга, че не можеш да различиш коя коя е, чак косите, носовете и изкуствените им мигли са еднакви.

Това са дами-еднодневки, момичета, които са се обезличили в името на красотата и са еднакви като матрьошки. Ако съпругът ми ми изневери с такава, не ревнувам, защото все едно го е направи със силиконова се*с-играчка“, безмилостна беше шестата в света към младите бръмчалки по клубовете в София.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *